Margajansen Aromatherapie
Image default
Aanbiedingen

Alle informatie die u nodig heeft over koelingsystemen!

Er zijn twee basistypen koelsystemen: aircoolers en airco’s. Ze verschillen voornamelijk in hun mechanisme. Terwijl het aircooler systeem met het pompen van lucht over een warmtebron betreft, maakt het aircosysteem gebruik van koelvloeistof maar op koud water. In deze blog vertellen wij hier meer over!

Instellingen

Om de efficiëntie van de airconditioner te maximaliseren, moet u de bedieningselementen instellen op de optimale temperatuur. Als u de bedieningselementen niet gebruikt, verwarmt het systeem tot de buitentemperatuur zonder rekening te houden met de veranderingen in de luchtdruk en de temperatuur. Om te voorkomen dat het systeem overwerkt, stelt u de temperatuurregelaars in op het gewenste temperatuurbereik voordat u naar bed gaat. Als u deze eenvoudige aanbevelingen niet volgt, zult u merken dat u in het midden van de nacht wakker wordt, alleen omdat de temperatuur niet prettig aanvoelt. 

De verschillen tussen aircoolers en mobiele airco’s

Een aircooler lijkt, qua uiterlijk, best wel op een mobiele airco lijkt, maar het systeem heeft wel degelijk een aantal verschillen. Vaak heb je op een aircooler verschillende ventilatiestanden zoals ‘low’, ‘medium’ en ‘high’. Met een airco kun je de kamertemperatuur met wel 10 graden verlagen als je dat wilt, terwijl een aircooler voor een verkoeling van maximaal 3 graden kan zorgen. Toch is een aircooler beter. Dit komt, omdat het gebruik maakt van gezonde lucht en water ipv koelvloeistof. Dit zorgt ervoor dat je niet met keelpijn etc wakker wordt. Daarom raden wij vaak een aircooler aan!

Meer informatie

Het vinden van de juiste aircooler kan lastig zijn. Er zijn verschillende stijlen en merken wat de zoektocht onoverzichtelijk kan maken. Daarom hebben wij dit onderzoek al voor u gedaan en zijn wij uitgekomen bij maxtotaal. Uw aircooler heeft u snel en gemakkelijk besteld op hun webshop. Heeft u meer informatie nodig? Dan kunt u contact met hen opnemen!

 

https://www.maxtotaal.nl/