Margajansen Aromatherapie
Image default
Aanbiedingen

Dingen om jezelf mee te verwennen

Het is weer de hoogste tijd om jezelf eens flink te verwennen. Elke dag zijn we druk met van alles en nog wat. Ons werk, gezin, vrienden, belangrijke afspraken en het huishouden. Om jezelf niet te overbelasten is het belangrijk dat we ons af en toe eens iets moois gunnen en aan onszelf denken. Wij hebben een paar dingen op een rijtje gezet waarmee jij jezelf kunt verwennen.

 

Fleurige verwenner

Eigenlijk zou je denken dat het gebruikelijker is om de bloemen van iemand anders te krijgen. Niets is minder waar. Vanzelfsprekend kun je jezelf prima met een fleurig boeket met verse bloemen verrassen. In een grote vaas op de eetkamertafel of een grote kast in de woonkamer komen ze uitstekend tot hun recht. De bloemen vrolijken je humeur op en zijn ook nog eens gezond voor jouw lichaam omdat ze de lucht in de kamer zuiveren. Ben jij niet zo dol op bloemen? Probeer het dan eens met een mooie kamerplant in een leuke pot. Hiermee bereik je hetzelfde effect. 

Tijd om te relaxen

Een warm bad of hete douche zijn ideaal om te ontspannen en tot rust te komen. Er is niemand die jou kan storen en je hebt wat tijd voor jezelf. Zet tijdens te douchen of dobberen in bad toch eens je favoriete nummer op of lees een goed boek om alles om je heen te kunnen vergeten. Bovendien verveel je je dan ook niet zo snel. Vergeet niet om een lekkere badolie in het water te doen dat jou kalmeert en laat ontspannen.

 

Smakelijke verwenningen

Jezelf verwennen kan natuurlijk ook op een hele andere manier. Bijvoorbeeld met de meest fantastische brownies ter wereld. Je hoort het goed, want we kunnen haast niet geloven dat jij ooit eerder zulke overheerlijke brownies hebt gegeten als die van The Brownie Box. Stuk voor stuk zijn deze brownies uniek van smaak en worden dagelijks met veel liefde en passie bereidt. The Brownie Box heeft allerlei verschillende smaken en variaties. Ga jij voor de soort met M&M’s of toch liever voor die met karamel-zeezout? Er zijn ook brownies verkrijgbaar met nootjes, speculaas, koekjes of als double chocolate. Kortom er zit voor iedereen iets tussen. Wil jij de brownies aan iemand anders geven, maar je weet niet precies welke smaak degene het lekkerst zou vinden? Dan kun je ook een eigen mix box samenstellen met diverse smaken. 

 

https://www.thebrowniebox.nl/