Margajansen Aromatherapie
Image default
Aanbiedingen

Een dental compressor van All Dent vormt uiteraard het hart van de praktijk

Je hebt je eigen tandartsenpraktijk en je bent op zoek naar een nieuwe dental compressor van All Dent om je praktijk weer te verbeteren. Zoals je misschien wel weet is een dental compressor het hart van de praktijk. Alles draait om dit apparaat en daarmee worden veel dingen voor elkaar gekregen. Bij dit bedrijf kan je de beste kopen en heb je ook nog eens te maken met apparaten van een zeer goede kwaliteit en met heel goede en scherpe prijzen. Er worden diverse modellen van het apparaat aangeboden, omdat het in iedere praktijk anders werkt en niet iedere praktijk een even grote en sterke compressor nodig heeft om alles te laten werken. De dental compressor die je hier kunt aanschaffen zijn allemaal van merken die gerenommeerd zijn en zorgen allemaal voor veiligheid, kwaliteit en voldoen daarnaast ook aan de medische standaarden die hiervoor zijn gesteld.

De voordelen van All Dent

Nog meer voordelen van de dental compressor van All Dent zijn dat deze vrijwel geen geluid maken en ook weinig energie gebruiken. Dat is wel een bijzonder goed en bijkomend voordeel, omdat je kosten nogal hoog kunnen oplopen wanneer je een apparaat de gehele dag moet laten draaien. Ook zijn de compressoren eenvoudig te reinigen en zijn deze heel erg handzaam in het gebruik. Kies je bijvoorbeeld voor het type dat ‘duo’ wordt genoemd dan heb je te maken met 2 cilinders en hier kan maar liefst 20 liter in kwijt. Het gewicht hiervan is 47 kilo.

Welke dental compressor kies jij?

Kies je voor de dental compressor van All Dent genaamd ‘duo tandem’, dan heb je een iet wat sterkere compressor te pakken. Hier wordt er namelijk gebruik gemaakt van 2 – 4 cilinders en kan er maar liefst 50 liter in worden gestopt. Het gewicht is te verdelen in een compressor met 1 eenheid, van 64 kilo en een compressor met 2 eenheden, die 90 kilo weegt. Zo kan je alle compressoren met elkaar vergelijken op de site en kijken welke het beste bij jou past. Bezoek de website voor meer informatie.