Margajansen Aromatherapie
Image default
Aanbiedingen

Geef karakter aan je interieur met een visgraat vloer van PVC

Geef karakter aan je interieur met een visgraat vloer van PVC

 

Een visgraatpatroon is toch wel één van de meest unieke vloerpatronen waar je vandaag de dag uit kunt kiezen. Een visgraatpatroon is een patroon dat trapsgewijs wordt neergelegd. Hierdoor ontstaat er een zeer mooi patroon dat alle aandacht zal trekken. Visgraat vloeren kun je in verschillende materialen in je huis leggen, van laminaat tot PVC. Vooral een PVC vloer is een zeer betaalbare manier om toch dat mooie patroon in huis te krijgen. PVC is namelijk een zeer praktisch en veelzijdig materiaal waar je de mooiste vloeren mee kunt creëren.

 

Houtlook visgraat vloer van PVC

 

PVC is een materiaal waar gemakkelijk verschillende motieven op kunnen worden geprint. Zo kun je bijvoorbeeld ook gaan voor een mooie houtlook. Het motief van hout kan zeer eenvoudig op het PVC worden geprint. Hierdoor krijgt je vloer niet alleen de prachtige uitstraling van echt hout, maar ervaar je ook alle voordelen die een dergelijke vloer met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen en het onderhouden van de vloer. Een PVC vloer is gemakkelijk schoon te maken en vraagt in tegenstelling tot een echte houten vloer nauwelijks onderhoud. Het is bovendien zeer slijtvast en gaat jarenlang mee.

 

Een visgraat vloer van PVC is dus een zeer praktische én betaalbare manier om je huiskamer van wat meer karakter te voorzien. Het is te verkrijgen in verschillende kleuren en patronen. Denk bijvoorbeeld aan grenen of licht eiken. Het enige wat je vervolgens nog moet doen is de dunne stroken PVC in een visgraatpatroon neerleggen. Zo simpel is het!

 

Waarom een visgraat vloer van PVC? 

 

Zoals hierboven al even is gezegd kent een vloer van PVC vele voordelen. In tegenstelling tot echt hout is PVC niet gevoelig voor vocht. Een houten vloer kan lelijke plekken krijgen of krimpen en uitzetten. Bij een PVC vloer heb je hier geen last van. Bovendien werkt PVC behoorlijk geluiddempend. Dit is wel handig om te weten wanneer je in een klein, gehorig appartement of bovenwoning woont. Tot slot is vloerverwarming in combinatie met PVC geen enkel probleem. Wil je meer weten over een visgraat vloer van PVC? Neem dan een kijkje op de website van Bebo Parket of neem contact op met de klantenservice. Zij beantwoorden graag al jouw vragen!

https://www.beboparket.nl/