Margajansen Aromatherapie
Image default
Bedrijven

Het ingewikkelde beroep van een ingenieur: ontwerp en adviseren!

Een ingenieursbureau heeft verschillende taken. Zo kan een ingenieursbureau bezig zijn met het ontwerpen van nieuwe bruggen, maar ook het adviseren binnen het project. Het is daarnaast mogelijk om als ingenieur aan te sluiten op één van de vele sectoren die civieltechnische expertise nodig kunnen hebben. Kennis en ervaring in dit vakgebied breng je over naar andere bedrijven of instellingen door middel van advieswerkzaamheden

ingenieursbureau in civiele techniek

Een ingenieursbureau in de civiele techniek verricht verschillende taken uit binnen de weg en water bouw. De ingenieur die in de civiele techniek actief is, kan bijvoorbeeld een belangrijke rol spelen bij het projectontwikkelingsproces en adviseren over bouwkundige vraagstukken. Als ingenieur is het belangrijk dat je weet wat je doet. Omdat de ingenieur een belangrijke rol speelt bij het bouwproces, moet je zelfverzekerd en betrouwbaar overkomen.

De ingenieursbureau in civiel technisch advies kan verschillende taken uitvoeren. Zo kan het bijvoorbeeld advies geven over de ontwerpkeuze van een gebouw of adviseren op het vlak van technische installaties.

De werkzaamheden in civiele technisch ingenieursbureau kunnen verschillen per ingenieursbureau. Zo kan een ingenieur bijvoorbeeld werken in de bouw of infra, maar ook op het gebied van civieltechnisch advies is er ruimte voor ervaren en deskundige ingenieurs.

Ingenieursbureau Maters en de Koning

Maters en de Koning bouwt met haar ingenieursbureau vooral bruggen. Het ingenieursbureau heeft een jarenlange ervaring in dit soort projecten, waardoor zij op verschillende gebieden expert is binnen de civiele technische sector. Zo hebben ze al verschillende projecten achter de rug met een geweldige uitkomst.

Maters en de Koning is een ingenieursbureau met veel kennis, ervaring en expertise op het gebied van ontwerp. Ben je op zoek naar een ingenieursbureau? Dan is Maters en De Koning een goed begin!