Margajansen Aromatherapie
Image default
Aanbiedingen

Het syndroom van Raynaud, of gewoon koude vingers?

Het syndroom van Raynaud, of gewoon koude vingers?

Het syndroom van Raynaud raakt steeds meer bekend en er zijn steeds meer mensen die lijden aan het syndroom van Raynaud. Het is een aandoening waarbij aanvallen ontstaan waardoor de doorbloeding naar de vingers of tenen stopt. De grootste boosdoeners zijn een koude omgeving of het aanraken van koude voorwerpen. Met als gevolg dat je gevoelloze tenen en/of vingers krijgt.

 

Het bestrijden van het syndroom van Raynaud

Door de vingers en tenen warm te houden zorg je ervoor dat deze aanvallen worden voorkomen. In dit geval zijn verwarmde handschoenen van BERTSCHAT bij uitstek een goede oplossing. Dit is tevens een goede oplossing voor mensen die lijden aan wintervingers of vaker koude en gevoelloze vingers hebben. De verwarmde handschoenen werken op basis van een accu, waardoor er warmte verspreid wordt door de verwarmde handschoenen. Er zijn verschillende soorten verwarmde handschoenen, daarover hieronder meer.

 

Verschillende soorten verwarmde handschoenen

Comfort-Producten biedt enorm veel verschillende verwarmde handschoenen aan, voor verschillende doeleinden. Voor het syndroom van Raynaud, wintervingers of gewoon extreem koude handen is de juiste keuze, de warmste keuze. De verwarmde handschoenen met Dual Heating, deze technologie zorgt ervoor dat je hele hand wordt verwarmd. Van bovenzijde tot onderzijde en van handpalm tot aan vingertoppen. Deze technologie zorgt ervoor dat de twee verwarmingsgebieden onafhankelijk van elkaar in te stellen zijn. Zo kan je altijd de geschikte temperatuur instellen voor het betreffende doeleinde. Daarnaast is van belang dat de verwarmde handschoenen beschikken over isolatiemateriaal, dit zorgt ervoor dat de warmte goed wordt vastgehouden. Dit versterkt het effect en je zal merken dat de warmte overweldigend is.

 

Alternatieven

Ben je al in het bezit van goed isolerende verwarmde handschoenen? Dan zijn de onder handschoenen met verwarming een goede keuze. De verwarmde handschoenen kan je onder je ‘gewone’ handschoenen dragen. Daarnaast zijn deze verwarmde handschoenen enorm dun en flexibel, dus ook handig als je in de tuin wil klussen en hierover werkhandschoenen wil dragen. Voor het optimale warmtecomfort is de dual heating variant aan te raden.

 

https://www.comfort-producten.nl/nl/verwarmde-handschoenen/