Margajansen Aromatherapie
Image default
Aanbiedingen

Hypnotherapie nabij Uden bij Veerkracht Counseling

Ik heb al jarenlang last van een angst om onder water te gaan. Deze angst heeft zich ontwikkeld tot een vrij serieuze belemmering. Althans, zo ervaar ik dat. Zo ben ik erg huiverig om het zwembad in te gaan. Duiken durf ik niet. In zee zwemmen vind ik ook drie keer niks. Zelfs even met mijn kop onder de kraan kan soms al te veel gevraagd zijn. Daarom heb ik besloten op zoek te gaan naar een therapie. Zo kwam ik uit bij Veerkracht Counseling, waar ik terecht kon voor hypnotherapie in Uden.

Erkende therapeut voor hypnotherapie

Van te voren wist ik helemaal niets van hypnotherapie af. Eerlijk gezegd dacht ik dat het een beetje kwakzalverij was. Iemand die je op een of andere manier in een trans of hypnose brengt, waarna je onder zijn controle staat. Alsof ik dan opeens een aap na zou gaan doen bijvoorbeeld. Na verder geïnformeerd te hebben bleek dat een broodje aap verhaal te zijn. Hypnotherapie kan een hele effectieve vorm van therapie zijn. Veerkracht Counseling is dan ook een erkende hypnotherapeut, met onder meer cliënten uit Rosmalen, Oss en Nijmegen.

Specialist in de behandeling van angsten

Namens Veerkracht Counseling is Corrie van Pinxteren hypnotherapeut. Als gediplomeerd en erkend therapeut is zij opgenomen in het Internationaal Register Hypnotherapeut (IRH). Ze is in het bijzonder gespecialiseerd in de behandeling van angsten. Na contact te hebben opgenomen werd mij meer over de behandeling verteld. Hypnotherapie bleek een zeer oude vorm van psychotherapie te zijn, die zich richt op het onderbewuste. Haar uitleg sprak me aan, dus heb ik een afspraak voor een intakegesprek gemaakt.

Empathisch vermogen

Als therapeut heeft Corrie veel empathisch vermogen. Dat merkte ik goed tijdens de therapiesessies. Ze was altijd ontspannen, een rust die ze ook weer op mij wist over te brengen. Haar persoonlijke benaderingswijze zorgde ervoor dat ik goed behandeld werd, met een aanpak die op mij als persoon gericht was.

Probeer hypnotherapie nabij Uden, Oss, Rosmalen en Nijmegen

De behandeling sloeg goed aan. Natuurlijk durf ik nog steeds niet zomaar in het zwembad te springen. Die dingen gaan stapje voor stapje. Maar ik heb meer zelfvertrouwen gekregen op dit gebied. Het voelt alsof mijn angst is afgezwakt. Daarom zou ik hypnotherapie zeker aanraden. Neem dus gerust contact op met Veerkracht Counseling voor meer informatie, als je het ook wilt proberen.