Margajansen Aromatherapie
Image default
Aanbiedingen

Kantoorpanden efficiënt inrichten

Kantoorpanden efficiënt inrichten

De prijzen van kantoorpanden liggen tegenwoordig redelijk hoog. De prijzen zijn onder anderen afhankelijk van de locatie en oppervlakte. De locatie is vaak geen keuze. Het bedrijf bevindt zich nou eenmaal in een bepaalde regio. De oppervlaktes van de kantoorpanden zijn wel redelijk zelf te bepalen. Met een aantal verschillende tips bespaar jij ruimte in jouw kantoorpand. 

Hoekbureau 

Een hoekbureau geeft in tegenstelling tot een groot recht bureau veel meer ruimte. Een hoekbureau kan eenvoudig worden opgedeeld in twee verschillende plekken. Het ene deel is de werkplek en op de andere plek kunnen de offline werkzaamheden plaatsvinden. Ook bij werkzaamheden met veel creatie is het fijn om alle ruimte te hebben. Door de hoek kan de inspiratie en werkruimte van elkaar worden gescheiden. 

Glazen wanden

Bij de moderne inrichting van kantoren wordt er steeds meer gebruik gemaakt van glazen wanden. De glazen wanden verlagen de privacy in de ruimte, maar laten de kantoorruimte wel groter lijken. Als je alleen in een ruimte zit, voel je je door het glas alsnog verbonden met de ruimte naast je. Door het plaatsen van glazen wanden wordt het lichtinval in de ruimte ook verhoogd. Dit zorgt voor meer openheid in de kantoorruimte.

Planten aan de muur

Een eyecatcher bevindt zich aan de muur. Een levende muur vol met planten of een kleurrijk schilderij zorgt voor sfeer in je kantoor. Doordat het aan de muur wordt bevestigd neemt het weinig tot geen ruimte in beslag. Daarnaast hebben de planten nog een aantal voordelen. De productiviteit, creativiteit en het binnenklimaat wordt hierdoor verbeterd. Het is een groene oplossing voor jouw kantoorruimte. 

Opruimen 

Door veel rotzooi in het kantoor wordt er onrust veroorzaakt. Door de zaken netjes op te ruimen en alles op orde te houden, wordt er rust gecreëerd. De beperkte ruimte die je hebt moet optimaal benut worden, overbodige attributen moeten dus worden opgeruimd. Essentiele dingen kunnen netjes worden opgeborgen in een ladekast onder het bureau. Het neemt weinig tot geen ruimte in, maar zorgt wel voor een extra opslagruimte.

Vragen?

Heb jij nog vragen over het inrichten van jouw kantoor? Neem dan gerust contact met ons op. De klantenservice staat jou graag te woord. Bel direct met 053-206 80 20 of stuur een mail naar info@katoprojecten.nl. Ontdek al onze hoekbureaus online.   

 

https://www.katokantoorinrichting.nl/bureaus/hoekbureaus/