Margajansen Aromatherapie
Image default
Aanbiedingen

Koffiemachine huren

Een professionele koffiemachine huren is de basis voor een goede kop koffie, voor op het werk of op een event. Aangezien een koffiezetapparaat vaak niet de gewenste capaciteit en kwaliteit heeft is het verstandig om te kijken naar je huidige capaciteit. Zeker wanneer je veel gasten op hetzelfde moment wilt voorzien van koffie moet je kunnen opschalen, dat is precies het punt waar wij onze verhuur op hebben ingezet.

Wanneer moet je een koffiemachine huren?

Wij adviseren je bij 5 of meer medewerkers/gasten altijd een professionele koffiemachine te huren, een koffiezetapparaat voor thuis heeft een veel te lage capaciteit. Onze professionele koffiemachines zijn uitgerust met sterkere materialen, een automatisch reinigingsprogramma en hebben bijvoorbeeld een zeer grote residubak en watertank waardoor grote groepen gasten voorzien kunnen worden van koffie of thee. De technologie in onze koffiemachines zorgt voor het grote verschil, daardoor kunnen er 150 koppen koffie per uur gezet worden. Wanneer je een koffiemachine gaat huren voor een dag of voor een langere periode, maken we hier graag een voorstel op maat voor. Wij begrijpen maar al te goed dat ieder event anders is, daarom bieden wij diverse koffiemachines aan.

Wie huren koffiemachines?

Het is onze missie om cateraars, evenementenlocaties en (horeca)bedrijven te helpen die op zoek zijn naar een tijdelijke goede koffieoplossing, ook als er geen water of stroom voorhanden is. Wij zijn een betrouwbare partner die met een bewezen trackrecord als ‘preferred supplier’ voor meer dan 200 cateraars, evenementenlocaties en (horeca)bedrijven weet van aanpakken. Vijf redenen waarom er deze partijen al 10 jaar lang voor ons kiezen. 1. Je huurt onze machines vanaf 1 dag! 2. We verhuren alle soorten koffiemachines 3. Je krijgt er gratis een verrijdbaar meubel bij 4. Wij bieden onze eigen duurzame geproduceerde koffiebonen aan maar je mag uiteraard ook je eigen koffiebonen gebruiken 5. We beloven je een lever-garantie. Je kunt dus altijd op ons rekenen hoeveel koffiemachines je ook nodig hebt .

https://www.barcompanykoffiemachines.nl/