Margajansen Aromatherapie
Image default
Aanbiedingen

Mobiele cocktailbar huren

Wil je een mobiele cocktailbar huren? Lees dan vooral even verder. In dit artikel vertellen we welke vragen je jezelf dient te stellen voordat je een cocktailbar gaat huren.

Welke mobiele cocktailbar wil je huren?

Dit is een belangrijke vraag. Je wil immers wel een stijlvolle bar die goed past in jouw setting. De keuze is reuze. Welke moeten cocktailbar je gaat huren hangt vooral af van je persoonlijke smaak. De meeste barmeubels zijn speciaal ingericht zodat een ervaren cocktailshaker snel kan werken. Je vindt er dus bijvoorbeeld geen biertap. De kleuren, materialen en afmetingen van mobiele cocktailbars kunnen echter wel enorm verschillen. Bedenk voor jezelf dus hoe groot de bar mag zijn en bekijk veel foto’s. Als je een mooie bar gevonden hebt geef je simpelweg aan dat je die wil huren.

Hoeveel cocktails neem je af?

Ook een goede vraag. En dan bedoelen we niet zo veer hoeveel verschillende soorten cocktails je op het menu wil. Het gaat erom hoeveel cocktails er in totaal gemaakt mogen worden. Je wil immers niet dat de cocktails na twee uur op zijn, terwijl het feest nog in volle gang is. Als vuistregel kun je aanhouden dat er gemiddeld 2,5 cocktails pp gedronken worden. Verwacht je dus 100 gasten, bestel dan 250 cocktails. Je betaalt ook het aantal afgenomen cocktails dat in de offerte wordt afgesproken. Hier zijn immer de inkopen op gedaan. Maak dus een goede inschatting. Bar Company helpt je hier graag bij.

Wat moet je zelf regelen?

Het fijne van een mobiele cocktailbar inhuren, is dat ze alles meenemen. Je hoeft je dus niet druk te maken om ijs, glaswerk of ingrediënten. Als jij een leuk plekje aanwijst waar de cocktailshaker mag opbouwen, dan doet hij de rest. Lekker toch?

Wat is je budget?

En natuurlijk niet onbelangrijk; wat kost een cocktailbar huren? De prijs van een cocktailbar bepaalt in de meeste gevallen of je er gebruik van wil maken. Met welk budget moet je rekening houden? Een cocktailbar met professionele cocktailshaker en 100 cocktails kost vaak ongeveer € 695,- ex btw. Dit is echter een geschatte prijs. De daadwerkelijk prijs is afhankelijk van veel facturen. Hoeveel uur wil je de cocktailbar bijvoorbeeld geopend hebben? Wil je standaard cocktails zoals de Mojiot? Of mag het luxer? Om een goed antwoord te krijgen op de vraag wat een cocktailbar huren kost, kun je het beste even bellen met Bar Company: 0882035100. Zij geven je een gratis en vrijblijvend advies!

https://www.barcompany.nl/