Margajansen Aromatherapie
Image default
Management

Small manufacturing business from home

Kleine productieonderneming vanuit huis

 

1. Meubels Maken

Wie houdt er niet van mooi ontworpen meubilair? In feite, in de huidige tijd, wil iedereen een prachtig interieur, en het is onvolledig zonder de juiste meubels. Deze business heeft uitstekende groeivooruitzichten in India en heeft ook een goed exportpotentieel.

 

Het is een onmisbaar item voor huishoudens, scholen en zelfs bedrijven omdat ieder van ons een tafel, stoel, bed, bank, enz. nodig heeft. Daarom kan het starten van een kleinschalige meubelzaak een geweldig idee zijn.

 

Je hebt een kapitaal van 1 tot 5 lakhs nodig, maar er is geen limiet in deze business omdat het afhangt van de kwaliteit van het hout dat je gebruikt en het soort producten dat je maakt. Net als elk ander bedrijf als je hard werkt, producten van goede kwaliteit maakt en geweldige prijzen biedt, alleen dan kun je de juiste klanten verdienen. 

 

2. Kant-en-klare Chapati/Parotha maken

In de grote steden zijn er veel mensen die alleen wonen en geen tijd hebben om te koken of niet weten hoe ze moeten koken, of ze hebben geen toestemming om te koken waar ze verblijven. Bovendien werken beide echtgenoten zodat ze meer kunnen verdienen en een beter leven kunnen leiden.

 

Bij gebrek aan tijd en andere faciliteiten bestellen de mensen daarom voedsel in de restaurants. Roti of chapatti is de primaire voeding voor de meeste mensen in India, dus, mensen kopen kant-en-klare, of voorverpakte chapatti’s van het warenhuis, dat is half gekookt.

 

U kunt beginnen roti maken bedrijf en verkopen ze tegen een redelijke prijs. Mensen zouden graag zelfgemaakte chapatti’s eten. Deze zaak zal een investering van 2 lakhs vergen als u machines koopt voor het maken van deeg en chapatti’s.

 

3. Fruit Pulp Manufacturing

 

In de voedingsindustrie is er altijd behoefte aan fruitpulp van goede kwaliteit. In feite is er een aanzienlijke toename in de vraag naar vruchtensaus, zoals tomatensaus, jam-gelei, chilisaus, enz.

 

Jaarlijks worden miljoenen roepies uitgegeven voor het maken van deze pulp; deze verspilling is te wijten aan het ontbreken van een geavanceerd logistiek systeem voor de koelketen. Er is veel vraag naar vruchtenpulp van hoge kwaliteit, vooral voor seizoensvruchten zoals mango, tomaat, aardbeien, kiwi, enz. voor cake, ijs, pompoenen, enz.

 

U zou een investering van ongeveer Rs.10 Lakh nodig hebben omdat u ook een fruitpulpmachine zou moeten kopen voor het maken van de pulp.

4. Bevroren groenten en fruit

Bevroren groenten en fruit

 

Je hebt vast vaak gehoord dat tonnen vers fruit en groenten worden verspild. Maar, deze enorme hoeveelheid groenten en fruit kan worden gebruikt door het in een koude opslag te plaatsen door het in te vriezen. Appels kunnen bijvoorbeeld worden bewaard en er kan jam van worden gemaakt, tomaten kunnen worden gebruikt om een pasta van te maken, diepvrieserwten, enz. zijn tegenwoordig allemaal erg in trek.

 

Als u deze in de seizoenstijden opslaat, dan kunt u ze later tegen hoge prijzen verkopen en een enorme hoeveelheid geld verdienen. Deze diepgevroren groenten en fruit hebben een hoge voedingswaarde en er is wereldwijd een grote vraag naar. 

 

Op dit moment is het bewustzijn minder, dus zijn er minder producenten. Daarom kunt u dit kleinschalige bedrijf beginnen met in het begin minder investeringen, maar u kunt het uitbreiden naarmate u meer en meer klanten krijgt.

 

5. Juwelen Maken

Sieraden Maken | 25 Winstgevende Kleine Schaal Productie Business Ideeën in India

 

Imitatie juwelen zijn altijd in gedaan, ten eerste vanwege de trend en ten tweede vanwege de economisch zwakkere segmenten van de samenleving. Ook vrouwen zijn te veel dol op bijpassende sieraden, daarom willen ze kopen imitatie sieraden voor bijpassende.

 

Als u zich op dit gebied wilt begeven, moet u de trend volgen en uw deskundigheid gebruiken om de jeugd er beter uit te laten zien. Deze business wint steeds meer aan populariteit door de stijgende prijzen van goud, diamant en zilver.

 

U kunt ontwerpen en maken van deze sieraden en verkoop ze online of open een kleine winkel of kan ook verkopen aan een derde partij winkel. Deze business vergt een minimale investering, en u kunt dit werk aanvankelijk vanuit uw huis beginnen. 

 

6. Wegwerpborden, Bekers & Serviesgoed

Wegwerpborden, Kopjes & Vaatwerk

 

Deze lage investeringsbusiness heeft veel vraag gekregen door het verbod op plastic de laatste tijd. Daarom kan het betreden van deze business van wegwerpservies zeer winstgevend voor u zijn. 

Deze items worden enorm gebruikt in partijen, functies, picknicks, en samen te komen. Mensen liever kopen ze omdat ze niet hoeven te wassen en zijn zeer licht in gewicht. In feite, street food vendors ook gebruik maken van wegwerp borden en servies.

 

In de traditionele tijden, mensen gebruikt om te dienen in bananenbladeren, maar nu de trend is veranderd in wegwerp borden en serviesgoed. In feite zijn nu ook de rietjes, messen, vorken en bekers van papier gemaakt. Deze wegwerpartikelen zijn vrij duur als ze goed ontworpen zijn; vandaar dat je er je handen in kunt uitproberen. 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/