Margajansen Aromatherapie
Image default
Bedrijven

Twijfels over je werk? Vrees niet!

We hebben allemaal soms onze twijfels bij de weg die we zijn ingeslagen in het leven. Op privé gebied maar ook qua werk stellen we ons vragen. Niet altijd is het gemakkelijk om tot een antwoord op deze vragen te komen. En om met deze antwoorden tot een constructieve oplossing te komen voor de zaken die ons dwars zitten.

Gelukkig zijn er mensen die er hun werk van hebben gemaakt om je te helpen bij dit soort issues. Een select aantal van deze experts werken bij Loopbaanpoort.nl. Wanneer je kiest voor een loopbaancoach van Loopbaanpoort.nl dan kies je voor begeleiding door gecertificeerde coaches, expert op hun vakgebied en met 10+ jaar ervaring in hun dienstverlening. Persoonlijke begeleiding bij het oplossen van loopbaanvragen is hun specialiteit.

 

Wat kunnen deze loopbaanvragen zijn?

Je vraagt je af of het werk dat je doet nog wel de bevrediging geeft die je zou wensen. Bevind je je wel op de juiste positie op je werk?

Neemt je werk onevenredig veel tijd in beslag ten opzichte van je privéleven? Je wilt een nieuwe stap zetten, maar je weet niet goed in welke richting. Je hebt zin met meer energie naar je werk te gaan. 

Wanneer je met een loopbaancoach van Loopbaanpoort van start gaat zullen jullie beginnen met een kosteloos eerste gesprek. Je kunt loopbaancoaching zien als een persoonlijk ontwikkelingstraject. Het brengt je nieuwe en diepgaande inzichten over jezelf in relatie tot je werk. Persoonlijke begeleiding bij het oplossen van loopbaanvragen is de specialiteit van deze loopbaancoaches.

Wat zal het resultaat zijn?

Het wordt je duidelijk wat je talenten en kwaliteiten zijn en je krijgt zicht op wat je echt wilt in je werk. Persoonlijke issues die je eventueel belemmeren worden helder en hebben minder impact op je dan voorheen. De opgedane inzichten versterken je zelfvertrouwen. Regie (her)nemen en bewust keuzes maken gaat je een stuk eenvoudiger af.

Naast vakkennis is persoonlijke aandacht en betrokkenheid van onze coaches de doorslaggevende factor voor succes.

 

Tenslotte

Loopbaancoaching bestaat meestal uit 10 tot 15 uur begeleiding, met een doorlooptijd van circa 3 maanden. Als het je beter uitkomt, kun je de begeleiding ook over een langere periode spreiden, net wat jou past. Bij afronding heb je een helder doel en de tools om dat doel te realiseren. Daar kunnen we je uiteraard ook bij helpen. Loopbaanpoort ondersteunt je dan bijvoorbeeld bij effectief solliciteren en netwerken, of het opzetten van je eigen onderneming. Zodat jij zo snel mogelijk met plezier en energie aan het werk bent!