Margajansen Aromatherapie
Image default
Bedrijven

Voor elk feestje een springkussen

Het huren van een springkussen in Assen is de perfecte toevoeging voor op een feestje. Wij komen het springkussen bij u opzetten en halen deze na de afgesproken tijd ook weer op. Dit kan een aantal uur zijn, maar ook een hele dag of zelfs weken als u dat wilt. Onze springkussens zijn vooral populair om te gebruiken bij het vieren van de verjaardagen van kinderen of op hun kinderfeestjes, maar ook op bruiloften worden ze vaak neergezet om de kinderen te vermaken. Wij hebben springkussens in allerlei soorten en maten, op deze manier is er dus genoeg keuze voor iedereen!

Voor iedereen wat

We hebben springkussens in verschillende thema’s, zoals ridders en prinsessen of vrolijke kleuren. Ook hebben we ze in verschillende formaten. Voor de jongsten werkt het kleinste formaat vaak al prima. Dat is een vrij simpel model waar heerlijk op gesprongen kan worden. Hier kunnen een stuk of tien kinderen tegelijk op. Deze hebben we ook in een wat grotere variant waardoor er twintig kinderen op kunnen. Daarnaast hebben we ook nog de enorme springkussens met hele parcoursen die kunnen worden afgelegd. Deze is leuk voor de wat oudere kinderen. Ze moeten hiervoor zelfstandig kunnen klimmen. Ook zijn deze vaak hoger, dus ouderlijk toezicht is verstandig.

Waterpret!

Voor wat extra speelplezier kan er water en zeep worden toegevoegd aan deze springkussens. Wanneer je je springkussen in Assen huurt kan dit allemaal voor je geregeld worden. Het is goed om je te bedenken dat het wel lekker weer moet zijn om met water te spelen, want de kinderen blijven nat. Daarnaast heb je genoeg ruimte nodig in je tuin of weiland voor de grootte van dit springkussen. Ook wordt het moeilijker gemaakt om het parcours door te komen omdat alles zo nat en glibberig is. Dit parcours houdt kinderen wel lang bezig en ze kunnen wedstrijdjes tegen elkaar aan gaan. Dit springkussen is ook leuk om te gebruiken om kennismakingsdagen op school.