Margajansen Aromatherapie
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voor vertaling van teksten moet u bij vertaalbureau Breda zijn

Bij het beste vertaalbureau Breda vertalen wij zakelijke teksten voor bedrijven, met klanten in het buitenland. Wij zijn professionele vertalers met veel ervaring en vertalen al jaren teksten voor veel bedrijven. Wij kunnen in vrijwel elke Europese taal een tekst  vertalen en hebben een goede beoordeling. Wij zijn ook in te huren als tolk voor zakelijke afspraken met buitenlandse klanten en kunnen ook de telefonie doen met deze klanten. Onze teksten zijn vakkundig en bevatten de juiste spelling en zakelijk termen, waardoor u als onderneming professioneel overkomt bij u mogelijke klant. En goed in uw schoenen staat. 

Onze telefoonservice

Wij leveren ook een nog een andere dienst en dat is een telefoonservice, waarbij we alle telefoontjes regelen voor u en notitie maken. Wij nemen dus op en verbinden u door wanneer het belangrijk is. En geven antwoord bij veel gestelde vragen en maken notitie van het gesprek. Zo wordt de telefoon gewoon opgenomen wanneer u er zelf niet bent.  En worden klanten altijd eerst naar ons doorverbonden en proberen wij de klant dan zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Hierdoor heeft u meer tijd voor andere dingen en hoeft u geen telefoontjes te beantwoorden wat iemand anders ook voor u kan doen.

Tolk en service  

Wij zijn ook als tolk in te schakelen voor zakelijke afspraken,  om zo het contact met een buitenlandse klant makkelijker te maken. En te voorkomen dat er misvatting ontstaan tussen beide ondernemingen. En sta je sterker met een goede tolk die de taal van de klant vloeiend spreekt. En daarom is  het altijd handig om iemand te hebben die de taal spreekt, en er later pas achter komen dat een tolk wel handig was geweest. Zo’n zakelijke afspraak kun je niet overdoen. Een goede eerste indruk is daarom altijd belangrijk een goede tolk dus ook.