Margajansen Aromatherapie
Image default
Gezondheid

De gezonde producten van Solgar bij Binorm

Gezondheid gaat boven alles. Dat is natuurlijk terug te zien in de manier van leven en daarnaast ook in de producten die we binnenkrijgen. Voeding speelt een zeer belangrijke rol wanneer het gaat om het binnenkrijgen van gezonde stoffen. Daar weet het merk Solgar alles van. Het merk is ontstaan in het jaar 1947 in Manhattan, New York. Daar richtte het merk zich vooral op het maken van producten die een goede bijdrage bieden aan het lichaam. Je kunt hierbij denken aan natuurlijke supplementen. Deze supplementen zijn nu nog steeds te verkrijgen en daarnaast is het assortiment alleen maar verder uitgebreid met allerlei vitaminen en gezonde producten die een goede aanvulling zijn op de dagelijkse voeding die we binnenkrijgen.

Het assortiment bij Binorm

De producten van het merk Solgar ontbreken dan ook zeker niet bij Binorm. Hier kun je terecht voor vele verschillende producten die het merk Solgar op de markt heeft gebracht. Een groot deel van het assortiment bestaat uit de vitaminen en de supplementen van het merk die een goede aanvulling vormen voor de gezondheid en vallen onder de categorie multivitaminen. Een ander deel van het assortiment bestaat uit planten en kruiden die in een capsule zijn verwerkt en die een eigen ondersteunende werking hebben voor het lichaam. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Daarom worden de supplementen ook uitsluitend verkocht in potten gemaakt van donker glas. Hierin blijven de capsules beter bewaard en zijn ze langer houdbaar. Ook wordt oxidatie tegengegaan. Dit is een hele bewuste keuze, maar zeker een investering. De supplementen die je in de supermarkt kunt kopen, zijn vaak verpakt in doorzichtige potten. Dit is goedkoper, maar minder goed voor de kwaliteit van de capsules.

Als je ook grote waarde hecht aan de gezondheid, probeer dan zeker een van de producten van Solgar en bekijk het assortiment op de website van Binorm.