Margajansen Aromatherapie
Image default
Gezondheid

Geslachtsziekte testen

Geslachtsziekte-tests voor thuisgebruik: privacy, beschikbare opties en nauwkeurigheid

Afgezien van het voorkomen van ongewenste zwangerschappen, kan veilig vrijen ook enige bescherming bieden tegen vervelende Geslachtsziekte’s. Hoe veilig je veilige  leven ook is, je kunt echter niet altijd garanderen dat je nooit Geslachtsziekte zult ontwikkelen. Anders dan voorheen, kun je nu gemakkelijk, schaamteloos en snel controleren of je hachelijke situatie echt is wat je vermoedt dat het is dankzij de STD-test voor thuisgebruik.

Geslachtsziekte testen

De grootste reden waarom er, ondanks voortdurende medische vooruitgang, nog steeds veel nadelige gevallen van Geslachtsziekte zijn, is het simpele feit dat velen gewoon gemakkelijk geschokt zijn door de vernedering die Geslachtsziekte-tests kunnen veroorzaken. Veel patiënten reiken alleen naar medische hulp als de zaken te serieus zijn gegaan. Tegenwoordig biedt Geslachtsziekte-thuistest mogelijke slachtoffers de perfecte kans om hun gezondheid te controleren zonder de angst om gestigmatiseerd en neerslachtig te worden door anderen. Met de Geslachtsziekte-testkit voor thuisgebruik kan elk geïnfecteerd slachtoffer zichzelf helpen als de Geslachtsziekte eenvoudig kan worden uitgeroeid.

Beschikbare STD thuistestopties

Tientallen jaren onderzoek naar Geslachtsziekte’s heeft geleid tot de ontwikkeling van ten minste één betrouwbare Geslachtsziekte-test voor elk van de meest beruchte Geslachtsziekte’s die er momenteel zijn. Er zijn al testkits voor de virale ziekten AIDS, Hepatitis B en herpes. Er zijn ook beschikbare tests voor syfilis, gonorroe, Chlamydia-infectie en andere bacteriële Geslachtsziekte’s. Je hoeft alleen maar een lokale drogist te bezoeken of een Geslachtsziekte-thuistest te kopen bij een betrouwbare online winkel.

Voor een typische Geslachtsziekte-testkit is mogelijk uw bloed- of urinemonster vereist. Er zijn ook tests waarbij wattenstaafjes van uw mond of die van andere getroffen gebieden nodig zijn. Doorgaans kan een Geslachtsziekte-thuistest worden uitgevoerd in uw eigen woonplaats en zonder de noodzaak van een medische expert. Je moet gewoon een paar minuten tot een paar dagen wachten, afhankelijk van de Geslachtsziekte die je test. Er zijn ook enkele tests waarbij u uw monster naar een nabijgelegen laboratorium moet sturen. Uw testresultaten worden later vertrouwelijk aan u doorgestuurd via sms of e-mail.

Geslachtsziekte-tests verschillen in prijzen, afhankelijk van de Geslachtsziekte die wordt getest, de wijze van testen en de nauwkeurigheid van het product. Typische commerciële thuis-testkits worden geleverd met een ietwat forse maar volledig redelijke prijs. Er zijn ook enkele gratis Geslachtsziekte-tests, zoals de gratis tests van Johns Hopkins University in Maryland. Selecteer voor de meest waarheidsgetrouwe resultaten altijd de meest nauwkeurige tests die beschikbaar zijn. Liever niet thuis testen, kijk dan eens voor een geslachtsziekte behandeling in Amsterdam