Margajansen Aromatherapie
Image default
Sport

Huur alle benodigdheden voor EMS training bij StimaWELL

Dankzij StimaWELL is het mogelijk om een training met EMS thuis uit te voeren. StimaWELL verhuurt namelijk de attributen die nodig zijn voor een EMS training. Het kopen van deze benodigdheden is ontzettend prijzig, alleen voor het EMS apparaat betaal je al ruim €8000,-. Het is al voor langere tijd mogelijk om EMS training uit te voeren in de sportschool. Maar door StimaWELL hoef je nu zelfs de deur niet meer uit om toch lekker fit te kunnen worden!

StimaWELL heeft 3 huuropties in de aanbieding:

  • Huren voor 3 maanden, kosten €83,- per maand
  • Huren voor 6 maanden, kosten €75,- per maand
  • Huren voor 12 maanden, kosten €69,- per maand

Wanneer de door jouw gekozen huurperiode afgelopen is stopt het abonnement automatisch. Indien je bent vergeten wanneer de huurperiode tot een einde loopt hoef je dus niet te stressen, je zit niet vast aan een automatische verlenging. Wanneer je abonnement is verlopen en je wilt toch graag langer huren kan je je abonnement zelf zeer eenvoudig verlengen.

Het huurpakket bestaat uit de volgende attributen:

  • Een EMS apparaat, voorzien van 12 kanalen , 70 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s en 40 video’s die jou tijdens de training kunnen ondersteunen
  • Een EMS stimulatiepak, voorzien van meerdere elektroden paren zodat alle spieren tijdens een training gestimuleerd kunnen worden. Zelfs lastig te bereiken spieren worden gestimuleerd via de elektroden in het pak. Is het aantrekken van het stimulatiepak lastig voor je vanwege beperkte mobiliteit? Dan kan je kiezen voor het eenvoudig aan te trekken stimulatievest
  • Een paar bandelektroden voor om de armen en een paar bandelektroden voor om de benen

Het stimulatiepak is in verschillende maten verkrijgbaar, van maat XXS tot en met 9XXL.

Meer weten over EMS training?

Wil je meer lezen over EMS training, weten of de EMS training ook voor jou geschikt is, vragen beantwoord krijgen van de specialisten van StimaWELL of de EMS training ervaring van andere mensen bekijken? Dit kan allemaal via de website van StimaWELL: ikwilstimawell.nl. Laat je telefoonnummer achter op de website en wordt teruggebeld, of bel zelf naar nummer 033-303 77 68.

https://ikwilstimawell.nl/