Margajansen Aromatherapie
Image default
Winkelen

Nieuwe kansen in Ninove

Ninove is een stad met een unieke mix van een schat aan kansen en een sterk industrieel verleden. Niet alleen de oud-industriële gebouwen van de stad maken de stad tot een interessant industrieel erfgoed, maar ook de centrale ligging, de vele culturele mogelijkheden, lokale bedrijven en mogelijke investeringen van buitenaf maken Ninove tot een aantrekkelijk stedelijk gebied. Maar er gebeurt nog meer. Daarom kijken we hier naar de verschillende nieuwe kansen in Ninove.

De toeristische bestemming Ninove

Met zijn natuurrijke omgeving, cultuur en geschiedenis, winkelmogelijkheden en vele evenementen heeft Ninove veel te bieden aan toeristen die de stad bezoeken. Met een strategische ligging op de brug tussen Gent en Brussel biedt Ninove een geweldige route voor toeristen die graag de twee steden combineren. Naast die toeristische voordelen, maar bijna net zo belangrijk, hebben de bewoners van Ninove ook veel te bieden aan toeristen. Met zijn vele kleine bedrijven, kunstenaars, winkels, restaurants en cafés is er in Ninove altijd iets te beleven.

Toekomstige investeringen en lokale bedrijven

Naast de touristische mogelijkheden in Ninove, hebben lokale bedrijven de laatste jaren een grote stap gezet. Er wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van de stad op verschillende gebieden, waaronder industrie, innovatie, ecologische milieuverbetering en kansarmoede. Ook worden er nieuwe bedrijven gestart die kansen bieden aan de jongeren, ondernemers en investeerders vanuit Ninove en omgeving. Bovendien staan er op korte termijn tal van projecten gepland die de omgeving een nieuwe dynamiek zullen geven. Denk bijvoorbeeld aan het vernieuwen en moderniseren van het industrieterrein, de bouw van kantoorgebouwen, de uitbreiding van winkelcentra of het verbeteren van de infrastructuur. Met deze plannen is Ninove een stad met tal van kansen en mogelijkheden.

Events en activiteiten in Ninove

In Ninove gebeurt er van alles. Ondernemers, bewoners, bezoekers en investeerders hebben het algemeen gevoel dat de stad elk jaar meer en meer leven krijgt. Naast de vele winkel- en restaurantmogelijkheden, worden er ook steeds vaker culturele manifestaties georganiseerd. Zo wonen bezoekers op 1 mei de jaarlijkse processie ter ere van de heilige Pancratius bij. In het stadscentrum zijn er ook talloze andere evenementen zoals openluchtconcerten, feesten bij het kanaal of vuurwerk op het marktplein.

Conclusie

Al met al is Ninove een interessante stad met veel kansen. Met deze kansen zijn er tal van mogelijkheden voor toeristen, ondernemers en investeerders om betrokken te zijn bij de stad. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe kansen in Ninove? Volg dan de Ninove nieuws!

.