Margajansen Aromatherapie
Image default
Hobby en vrije tijd

Vier uw bruiloft in Ermelo

Ontspannen op één van de meest stresvolle dagen van uw leven. Vier uw bruiloft op een unieke trouwlocatie in Ermelo. Binnenkort de belangrijkste dag van uw leven en op zoek naar een geschikte locatie? Bij een bruiloft hoort natuurlijk een passende locatie. De trouwlocatie in Ermelo biedt u deze plek, zodat u gegarandeerd een huwelijk heeft om niet te vergeten. De locatie is een boerderij ingericht op trouwfeesten, zodat u en uw gasten kunnen genieten van de vrijheid en het buitenleven.
 

Mogelijkheden op deze unieke trouwlocatie in Ermelo

Er zijn enorm veel mogelijkheden op en rondom de accomodatie en Hoeve Kindergoed denkt graag met u mee. Zij hebben namelijk geen standaard aanbod, maar passen alles op wens aan. U wordt veel vrijheid geboden, niet alleen door het trouwen op een boerderij maar ook in het inrichten van de dag. Het is ten slotte uw huwelijksfeest! Een bruilofstfeest voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. Willen jullie liever jullie gasten verzorgen door eigen catering? Ook deze vrijheid bestaat, er is zelfs een oplossing wanneer gasten van ver weg komen. Er zijn overnachtingsmogelijkheden!
 
Hier kunnen jullie als bruid en bruidegom uiteraard ook gebruik van maken, dit maakt jullie huwelijksnacht nog net wat specialer. Alles zal goed en naar wens verzorgd worden voor een betaalbare prijs, waardoor jullie onbezorgd kunnen genieten van het huwelijksfeest.
 

Vraag naar de mogelijkheden

Enthousiast geworden over het vieren van jullie bruiloft in Ermelo? Neem dan contact op met Hoeve Kindergoed en bespreek de mogelijkheden! Of bekijk alvast de unieke trouwlocatie op hun website.