Margajansen Aromatherapie
Image default
Zorg

Zorgverzekering voor flexmigrant in Nederland

Komt u als flexmigrant naar Nederland om te werken? Vergeet dan niet om hier een zorgverzekering af te sluiten. Dit is verplicht voor iedereen die hier voor langere tijd komt wonen. Dit geldt ook als u in uw thuisland al een zorgverzekering heeft. Een Nederlandse zorgverzekering kunt u afsluiten zodra u ingeschreven bent bij de gemeente waar u gaat wonen. In sommige gevallen sluit uw werkgever een zorgverzekering voor u af, zodat u dit niet zelf hoeft te regelen. Er is immers al genoeg om aan te denken als u in het buitenland gaat wonen.

HollandZorg verzekering voor buitenlandse werknemers

Vindt u het lastig om de juiste zorgverzekering te kiezen voor uw situatie? HollandZorg heeft een verzekering speciaal voor arbeidsmigranten in het leven geroepen. Dit maakt het allemaal net iets eenvoudiger om een passende zorgverzekering af te sluiten. En u heeft de mogelijkheid om uw zorgverzekering tijdelijk stop te zetten. Bijvoorbeeld als u voor een bepaalde periode teruggaat naar uw thuisland.

Voordelen voor de werkgever

Een zorgverzekering van HollandZorg is niet alleen gunstig voor werknemers, maar ook voor werkgevers. Als u buitenlandse werknemers in dienst heeft, dan kunt u eenvoudig een zorgverzekering flexmigrant voor ze afsluiten. Ook kunt u zorgtoeslag voor uw werknemers aanvragen als zij hier recht op hebben. Hiervoor hebben we een koppeling gemaakt met de belastingdienst. Daarbij heeft u via ons zakelijke portaal inzicht in de polis administratie van uw werknemers. Zowel het aanmelden als het afmelden van werknemers maken we zo eenvoudig mogelijk. Wel zo prettig als er veel wisselingen van personeel plaatsvinden. Heeft u interesse in een zorgverzekering van HollandZorg, voor uzelf of uw werknemers? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

https://www.hollandzorg.com/