Margajansen Aromatherapie
Image default
Aanbiedingen

3 fijne badjasstoffen om in weg te kruipen

De badjas is een onmisbaar artikel in onze badkamers. Met een badjas kun je je na je douche of bad meteen in de zachtste stof hullen. Dat is natuurlijk veel comfortabeler en veel makkelijker dan meteen in je kleding schieten. Badjassen komen in allerlei soorten en maten. Wist je bijvoorbeeld dat niet elke badjas dezelfde stof heeft? Lees gauw verder over de verschillende badjasstoffen en welke het best bij jou past.  

Katoenen badjas

De katoenen badjas is misschien wel de bekendste. Dit is de badjas die je vaak in hotelkamers en spa’s vindt. Deze stof neemt vocht namelijk goed op, maar is niet te warm. Daarbij droogt katoen ook wat sneller, zodat badjassen snel gewassen en gedroogd kunnen worden. De katoenen badjas is daardoor vaak wat dunner, waardoor hij bij uitstek geschikt is om te dragen in de sauna. Een katoenen badjas geeft daardoor niet echt het luxegevoel, maar is vooral erg praktisch. 

Fleece of badstof badjas

Wie een lekker warme badjas wil, kiest voor fleece. Fleece is een comfortabele stof die lekker warm is en toch vocht goed opneemt. Met fleece weet je zeker dat je het niet koud krijgt. Kun je niet goed tegen synthetische stoffen? Dan is badstof een goed alternatief. Hoewel badstof wat minder zacht op de huid aanvoelt, is het wel goed in vocht opnemen. Daarom wordt badstof vaak voor de gevoelige huid van kinderen gebruikt. 

Badjas uitzoeken

Ben je toe aan een nieuwe badjas? Badjassen en nachtkleding voor dames vind je eenvoudig en gemakkelijk op online Sliponline. Of je nu voor katoen, fleece of badstof gaat, hier vind je ruime keuzemogelijkheid om jouw avonden een beetje warmer te maken. Bovendien vind je hier verschillende soorten sluitingen, waardoor je zeker weet dat de badjas bij je past. Denk bijvoorbeeld aan een ritssluitingen als je het niet fijn vindt om je badjas te strikken. Daarnaast biedt Sliponline allerlei verschillende soorten printjes; zo weet je zeker dat er een badjas voor je tussen zit. 

 

https://www.sliponline.nl