Margajansen Aromatherapie
Image default
Winkelen

5 redenen waarom elk restaurant een smoothiemaker moet kiezen

De afgelopen jaren is het belang van fruit en groenten voor een gezond voedingspatroon steeds meer onder de aandacht gekomen. In de horeca is dit momenteel erg hot. Restaurants hebben over het algemeen al tomaat en komkommer in huis, maar maken hier geen gebruik van om verse sapjes te maken. Een smoothiemaker is dan een ideaal product om een restaurant te helpen met het creëren van verse smoothies en sapjes. Hieronder gaan we dieper in op 5 redenen waarom elk restaurant een smoothiemaker moet kiezen.

Genereer meer omzet dankzij de smoothiemaker

Met een smoothiemaker kunnen restaurants nieuwe drankjes aanbieden aan hun klanten. Door deze drankjes te maken, kunnen restaurants hun omzet verhogen door meer klanten te trekken, hogere prijs te krijgen per drankje en een hogere voetafdruk achter te laten bij hun gasten.

Verhoog de kwaliteit van voedsel bij je restaurant

Met een smoothiemaker kunnen restaurants verse sapjes en smoothies maken met ingrediënten van de beste kwaliteit. De ingrediënten kunnen worden geselecteerd door de restauranthouder, waardoor de kwaliteit van voedsel en drank bij het restaurant kan worden verhoogd.

Lagere variabele kosten

Smoothiemakers zijn betaalbaar en bedoeld om een lange levensduur te hebben. Ze zijn relatief eenvoudig te bedienen en hebben een eenvoudig onderhoudsplan. Met de lage variabele kosten kunnen restaurants meer winst maken door dezelfde menugoederen te bereiden.

Meer flexibiliteit bij de bereiding

Met een smoothiemaker kunnen restaurants een veel breder assortiment aan drankjes aanbieden. Bovendien is het makkelijker voor restaurants om op bestelling smoothies te maken dan voorverpakte versies te kopen. Restaurants hebben daarom meer flexibiliteit bij het bereiden van drankjes.

Betere klanttevredenheid

Een smoothiemaker kan helpen bij het verhogen van de klanttevredenheid en bij het verhogen van de klantenloyaliteit. Door het serveren van de verschillende smoothies en sappen kunnen restauranthouders hun vermogen tonen om innovatieve drankjes te maken en kunnen ze zich onderscheiden van hun concurrenten. Het is duidelijk dat er veel voordelen zijn voor restaurants die een smoothiemaker kopen. Restaurants kunnen niet alleen hun omzet verhogen, maar ook de kwaliteit van hun drankjes verhogen. Bovendien hebben restaurants meer flexibiliteit bij het bereiden van drankjes en kunnen de lagere variabele kosten hen helpen meer winst te maken. Als laatste kunnen ze hun klanttevredenheid verhogen door innovatieve drankjes aan te bieden. Om de beste smoothiemaker voor restauranthouders te vinden, raden we je aan deze vergelijking smoothiemaker te bekijken.

Conclusie

Als restaurant is het kopen van een smoothiemaker een veelzijdige investering. De voordelen van een smoothiemaker zijn duidelijk: restaurants kunnen hun omzet verhogen, de kwaliteit van voedsel en drank verhogen, lagere variabele kosten hebben, meer flexibiliteit bij het bereiden van drankjes en hun klanttevredenheid verhogen. Voordat je een smoothiemaker koopt, raden we je aan de vergelijking smoothiemaker te bekijken.