Margajansen Aromatherapie
Image default
Dienstverlening

Bij PDArepair kun je vertrouwen op snelle service, expertise en kundigheid

Ben jij in het bezit van een prachtige iPhone? Was je tot voor kort helemaal blij met je toestel maar baal je nu gigantisch omdat je hem hebt laten vallen en er nu een lelijke barst in je scherm zit? Of erger, het hele scherm ligt aan diggelen? Met een gerust hart kan je je iPhone scherm laten maken door PDArepair uit Breda. Wij zijn hierin heuse experts. Dé smartphone repairshop in Breda en omgeving, daar hebben wij ons de afgelopen jaren zelfs tot ontwikkeld. Je kan op onze expertise, kundigheid en snelle service vertrouwen.

Waar en hoe wij zijn begonnen

Meer dan 20 jaar bestaat onze repairshop PDArepair. Waar we klein aan de keukentafel zijn begonnen zijn we nu uitgegroeid tot een groot bedrijf aan de Neerloopweg. En waar we ons in het begin richtten op het maken en verkopen van IPAQ’s, zijn we natuurlijk met onze tijd meegegaan. Want de IPAQ’s verdwenen al snel uit beeld omdat ze plaats moesten maken voor laptops, tablets en smartphones. Wij hebben ons vanaf het eerste moment in deze devices verdiept en alle ontwikkelingen hiervan tot in de puntjes gevolgd.

Wij richten ons op een paar merken

Om de beste kwaliteit te kunnen leveren hebben we ervoor gekozen om ons op een paar merken te richten. Want er bestaan tegenwoordig zoveel verschillende merken smartphones, tablets en laptops dat het onmogelijk is om werkelijk alles van ieder merk toestel te weten. Om onze kwaliteit te waarborgen hebben wij gekozen om voor de volgende merken devices reparaties uit te voeren: Samsung, iPhone, Huawei, Sony, OnePlus en Microsoft. Zoek je dus iemand die zeer kundig is in batterij vervangen van Samsung telefoon? Dan moet je bij ons zijn.

Ook een laptop kan je in alle vertrouwen bij ons achterlaten. Is er een probleem met het moederbord? Veel repairshops weten hier geen raad mee, er is namelijk soldeerervaring nodig om een reparatie aan het moederbord uit te kunnen voeren. Wij hebben die ervaring. We helpen dan ook collega’s uit de brand die deze ervaring niet hebben. Met meerdere partners hebben wij een samenwerking om klanten tevreden met een gerepareerde laptop naar huis te kunnen laten gaan.

https://pdarepair.nl/