Margajansen Aromatherapie
Image default
Vakantie

Camping Sollasi; een fijne camping gelegen tussen de bollenvelden

Wilt u heerlijk een weekje of misschien wel meerdere weken genieten op een camping in de Bollenstreek? Dan hebben wij hét adres voor u om heen te gaan: camping Sollasi in Noordwijkerhout. De plaats Noordwijkerhout is gelegen in de gemeente Noordwijk, een gezellige gemeente aan de kust.

Vanuit camping Sollasi kunt u op de fiets stappen en uitgestippelde fietsroutes langs de bollenvelden maken. Noordwijkerhout is vele bollenvelden rijk, u kunt hier dus perfect genieten van alle pracht en praal. Maar ook buiten Noordwijkerhout, in aangrenzende dorpen, kunt u vele bollenvelden vinden. Nederland staat bekend om zijn unieke bollenvelden. Het is dan ook niet zo gek dat de velden elk jaar vele toeristen trekken, uit binnen- en buitenland. De periode waarin de bollenvelden in bloei staan loopt van ongeveer eind maart tot half mei. Vanzelfsprekend is de temperatuur van invloed op de bloei van de bollen. De bloeiperiode kan dus iets afwijken.

De prachtige en heerlijk geurende bloemen zoals narcissen, hyacinten, tulpen en andere bloemen kunt u ook bewonderen in de Keukenhof in Lisse. Deze hoofdstad van de Bollenstreek ligt niet ver bij Noordwijkerhout vandaan, het is dan ook echt een aanrader om aan deze bloementuin een bezoekje te brengen.  

Cultuur snuiven, plezier maken, de natuur opzoeken

Naast de Bollenvelden heeft de omgeving van Noordwijkerhout u nog veel meer te bieden. Een dagje zonnen, kastelen bouwen met de kinderen of sporten op het strand. Tijdens mooie wandelingen door de duinen herten spotten. Paddenstoelen zoeken in één van de bossen rondom Noordwijkerhout. Steden als Amsterdam, Haarlem, Leiden of Den Haag bezoeken. Of een bezoekje brengen aan één van de vele musea of attractieparken. Het kan allemaal!

Vakantiepark Noordwijk

Bij Sollasi heeft u niet alleen de mogelijkheid om te kamperen. U kunt hier namelijk ook een vakantiehuisje boeken. Naast camping Sollasi ligt het vakantiepark Noordwijk, welke is uitgerust met een appartementencomplex met 2-persoons studio’s, 4-persoons vakantiehuizen en 6-persoons vakantiehuizen.

In de vakantiehuisjes zijn honden toegestaan. U kunt zelfs uw paard meenemen op vakantie. Vlakbij het vakantiepark ligt een manege waar uw paard tijdens uw vakantie in het pension kan verblijven. Met uw hond of paard kunt u direct vanuit uw verblijf prachtige wandelroutes maken.

 

https://www.sollasi.nl/