Margajansen Aromatherapie
Image default
Onderwijs

Cursus zakelijk Engels incompany

In veel bedrijven krijgt u tegenwoordig te maken met Engelssprekende collega’s of klanten. Het is dan wel prettig om hier een fatsoenlijk gesprek mee te kunnen voeren. Soms is alleen basiskennis van het Engels niet voldoende in uw functie. U kunt er dan voor kiezen om een cursus zakelijk Engels te volgen bij The Square Mile. Wij zijn een taleninstituut met flexibele trainingsmogelijkheden. U kunt online een training volgen en daarnaast komen we vaak naar bedrijven toe om incompany taaltrainingen te geven. U kunt individueel een training volgen, of samen met collega’s. Uw taalcursus wordt bij The Square Mile in alle gevallen op maat gemaakt.

Taaltrainingen van The Square Mile

The Square Mile is er niet alleen voor professionals die Engels willen leren. U kunt bij ons terecht voor cursussen in vrijwel elke taal. Of u nu een buitenlandse werknemer bent die zijn Nederlands wil verbeteren, of een manager die in het Italiaans wil kunnen communiceren. Ook een cursus Duits, Frans, Chinees of Pools behoort tot de mogelijkheden. Bij het samenstellen van uw training wordt gekeken naar uw branche, functie, huidige taalniveau en persoonlijke leerdoelen. U leert bij ons daadwerkelijk wat u nodig heeft om uw vak optimaal te kunnen uitoefenen.

Online een cursus volgen

Ook voor een online taalcursus zit u goed bij The Square Mile. Dit betekent niet dat u zelf aan de slag gaat met een online lesprogramma en af en toe een toets moet maken. Een online cursus bij ons betekent dat u regelmatig face-to-face contact heeft met uw eigen trainer via een online meeting app zoals Teams. U wordt dus niet in het diepe gegooid, maar krijgt de begeleiding die nodig is om uw leerdoelen te bereiken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die The Square Mile te bieden heeft? Neem dan contact met ons op zodat we u kunnen vertellen wat we voor u en uw collega’s kunnen betekenen.