Margajansen Aromatherapie
Image default
Mode en Kleding

De ideale tas voor een beauty weekend

De ideale tas voor een beauty weekend

Je hebt er lang naar uitgekeken, maar nu is het eindelijk zo ver. Het beautyweekend dat je een tijdje geleden al hebt afgesproken staat voor de deur. Maar nu moet je tas nog ingepakt worden. Welke tas kan je dan het best kiezen en wat neem je dan allemaal mee in die tas? Lees in deze blog alles over welke tas je mee zou kunnen nemen naar je heerlijke beautyweekend.

Welke tas vind jij het meest prettig om mee te nemen? 

Als je eens in de collectie van myomy tas zou gaan kijken, dan zie je heel veel verschillende soorten tassen. Van handtassen tot een travelbag kan je er vinden. Geef je ogen daar maar eens goed de kost en lees eens verder waar alle tassen het meest geschikt voor zijn.

 

Het meest voor de hand liggend is het natuurlijk wel dat je niet zal kiezen voor een kleine tas als een handtas, maar meer voor een backpack of een weekendtas als je van plan bent van een beauty weekend te gaan genieten.

 

Waarom je zou kunnen kiezen voor een backpack?

Mensen die op reis gaan kiezen er heel vaak voor om een backpack mee te nemen. Voor een weekendje weg is een backpack niet de meest voor de hand liggende keuze om als tas mee te nemen. Een herschel backpack wordt vaak gebruikt als men langer weg gaat op een trektocht gaat maken.

 

Bij het maken van een trektocht is het verstandig om voor een backpack te kiezen omdat je deze op je rug draagt. Het comfort van de backpack is zo gemaakt dat je niet het idee hebt dat je zo een grote zware tas aan je schouders hebt hangen. 

 

Wanneer kies je voor een weekendtas

Als je een weekendje weg gaat is een weekendtas nog het meest slim om mee te nemen. Een weekendtas is vaak ruim genoeg om voor enkele dagen kleding mee te kunnen nemen. Een weekend zou je er zeker mee moeten kunnen overleven.

Als je dan ook van plan bent om lekker te gaan genieten van een beauty weekend met je partner of een vriendin met de auto, is de weekendtas zeker een van de meest geschikte keuzes voor wat betreft de tas die je dan mee zou kunnen nemen.

Een weekendtas is vaak flexibel, hierdoor kan je hem ook prima aandrukken in een volle kofferbak. Maar mocht je gebruik maken van een vliegreisje voor een weekend, dan is deze tas minder geschikt. Wellicht wel als handbagage, maar niet als koffer met al je kleding erin.