Margajansen Aromatherapie
Image default
Mode en Kleding

Verschillende type voedingsbh’s

Verschillende type voedingsbh’s 

Bh’s zijn er in verschillende soorten en pasvormen. Als eerst kunnen we een onderverdeling maken tussen onder andere een normale bh, een push up bh, een voedings bh en ook een compressie bh. Omdat we steeds vaker zien dat vrouwen die sporten een sport bh dragen ter ondersteuning van de borsten, is het dus ook belangrijk om deze in dit rijtje op te nemen. Vooral een sport bh is namelijk een bh die daadwerkelijk essentieel is om gedurende de workout te dragen. Een normale bh uiteraard ook, maar het type ‘normale’ bh wat je vervolgens kiest, zorgt niet direct voor enorme lichamelijk veranderingen, eerder puur optisch. Kortom, voldoende keuze. Omdat het beste lastig kan zijn te bepalen welke voedingsbh nu het beste bij je past, hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet.

De normale voedingsbh

De normale voedingsbh, is de bh zoals we deze allemaal kennen. Wel hebben alles voedings bh één ding met elkaar gemeen en dat is dat de cup afzonderlijk van elkaar kunnen worden losgeklikt. Dit zorgt er dus voor dat jij je baby overal en altijd zonder dat jij je hele bh hoeft uit te trekken kunt voorzien van de gewenste voeding. De normale voedingsbh is daarmee dus op absoluut de meest populaire variant van de 3.

Een voedings bh met push up

Net als bij bijvoorbeeld een elomi bh, kun je ook bij een voedingsbh prima kiezen voor wat extra push up. Dit hoeft niet direct te betekenen dat jij je borsten van cupmaat b naar cup d wil laten lijken doen groeien, maar vooral omdat het je borsten extra ondersteuning biedt. Je lichaam is namelijk niet gewend om zulke zware borsten te dragen. Dit kan er dus voor zorgen dat je hier op lange termijn last van kunt krijgen. Door ervoor te zorgen dat jij je borsten dan wat extra ondersteuning biedt, zal je merken dat dit een stuk prettigere loopt. 

Een voedingsbh met beugels

De meeste voedingsbh’s zijn niet altijd voorzien van een beugel. De reden is dat de borstel al dusdanig gevoelig zijn, dat het niet prettig is wanneer je bh is voorzien van beugels. Doordat een voedingsbh doorgaans als voldoende ondersteuning biedt, is dit dus ook niet altijd direct noodzakelijk. Toch zijn er wel vrouwen die het wel fijn vinden dat hun bh is voorzien van een beugel. De reden hiervoor kan zijn dat het extra ondersteuning biedt, maar ook een mooiere vorm van de cup in de kleding is een veelgehoorde reden waarom vrouwen deze keuze maken.