Margajansen Aromatherapie
Image default
Aanbiedingen

De toekomst van de Gouden Bal…

13 jaar lang was het een haast uitgemaakte zaak wie de felbegeerde Gouden Bal mee uitgereikt kreeg. Tussen 2008 en 2021 wonnen Cristiano Ronaldo en Lionel Messi samen de ultieme voetbalprijs maar liefst 12 keer waarbij alleen Luka Modric in 2018 tussen beide wist te komen. Inmiddels bevinden de twee legendes zich in de herfst van hun indrukwekkende carrières en wordt nadrukkelijk gespeculeerd over de toekomstige Gouden Bal winnaars. Kylian Mbappé en Erling Haaland zijn namen die veelal genoemd worden. Echter voorzien wij een veelbelovende toekomst voor een ander huidig toptalent op de Europese velden.

Wij verwachten namelijk dat FC Barcelona middenvelder Pedri een goede kans maakt om de Gouden Bal in 2027 in de wacht te slepen.

In de voetsporen van Iniesta

Al ruim twee seizoenen speelt de pas 19-jarige Pedri de sterren van de hemel bij FC Barcelona. De behendige middenvelder maakte in het seizoen 2020/2021 de meeste wedstrijden en minuten van al zijn teamgenoten. Pedri speelde in totaal 52 wedstrijden voor Barca en dat leverde hem al gauw een oproep op voor de Spaanse nationale ploeg, waar hij datzelfde jaar op het EK voor Spanje mocht uitkomen. Ook op het EK wist Pedri hoge ogen te gooien en dat leverde hem een plekje op in het Team of the Tournament. Het toptalent wordt vaak vergeleken met Andrés Iniesta. Met name vanwege zijn vergelijkbare kwaliteiten zoals zijn korte dribbels, behendigheid en visie. Ook weet de Pedri bijna wekelijks een nauwkeurige passing te behalen van 90 tot 100%. Een zeer zeldzame en volwassen statistiek voor een pas 19 jarige middenvelder.

Doelgericht

Naast zijn korte dribbels en precieze passing blijkt Pedri ook nog een neusje voor de goal te hebben. Hoewel Pedri dit seizoen (2021/2022) weinig heeft gespeeld vanwege het nodige blessureleed, is hij vaak beslissend geweest. Wanneer Barca het dit seizoen moeilijk had, stond de jonge middenvelder vaak op op de momenten dat zijn ploeg hem het hardst nodig had. Vaak beslissend met een afstandsschot of als eindstation na een goed opgezette aanval, bewees Pedri dit seizoen over scorend vermogen te beschikken. Het Spaanse toptalent lijkt over alle kwaliteiten te beschikken die nodig zijn om de wereldtop te halen.

Wil jij ook zo kunnen voetballen als Iniesta en Pedri? Neem dan eens een kijkje op de website van Your Sport Deal. Daar vind je namelijk alles wat je nodig hebt om een toptalent te worden. Zowel voetbaldoelen, trainingsmateriaal als doelnetten!

 

https://yoursportdeal.nl/