Margajansen Aromatherapie
Image default
Gezondheid

De wegwerpwashandjes van Van Manen zijn een echte aanrader

Het gebruik maken van de wegwerpwashandjes van Van Manen wordt door veel mensen aangeraden. Het is een manier om je goed te kunnen verzorgen, ook als je even niet in het bereik bent van een ‘normale’ washand. De meeste van deze washandjes worden gemaakt van molton, dat is een bepaalde stof die erg zacht aanvoelt aan de huid. Je hoeft dus niet bang te zijn dat deze washanden je een schrale huid geven of niet lekker aanvoelen, want deze zijn juist uitermate geschikt om te gebruiken. Let daarbij dus wel goed op de stof, heb je namelijk een stof dat wat ruwer is, dan kan het gebruik van de wegwerpwashandjes niet als erg fijn worden ervaren. 

Dozen bestellen van 1.000 stuks bij Van Manen

Wanneer je vaker gebruik maakt van natte wegwerpwashandjes, dan kan je bij Van Manen een hele hoop van deze artikelen in een keer bestellen. Je kunt dan een doos bestellen van zo’n 1.000 stuks waarmee je voorkomt dat je misgrijpt aan dit product. De wegwerpwashandjes worden vaak meegenomen wanneer mensen bijvoorbeeld op reis gaan, op vakantie gaan op een camping of bijvoorbeeld wanneer men bij iemand anders slaapt et cetera. Sommige mensen kiezen er ook voor om dit gewoon thuis te gebruiken, waar het ook prima voor geschikt is. 

De wegwerpwashandjes gebruiken in de zorg

Ook in de zorg worden de wegwerpwashandjes vaak gebruikt. Het is niet alleen handig om hier gebruik van te maken, maar daarnaast is het vaak een stuk hygiënischer om dit te gebruiken en het scheelt je veel  tijd om de washandjes iedere keer weer te moeten wassen en drogen. Je kunt in de zorg bijvoorbeeld een pak per cliënt of patiënt gebruiken, dat is wel zo gemakkelijk. Het voordeel van de wegwerpwashandjes is dat deze niet worden gelijmd, om zo de vorm van een washand te creëren, maar dat deze zijn gelast. Hierdoor heb je geen mogelijkheid dat de washand tijdens het gebruik scheurt, wat wel gebeurt met degene die aan elkaar zijn gelijmd. Je kunt de wegwerpwashandjes dan ook met een gerust hart gebruiken.