Margajansen Aromatherapie
Image default
Aanbiedingen

Dit zijn drie redenen waarom jij keramische tegels in je huis moet hebben

Dit zijn drie redenen waarom jij keramische tegels in je huis moet hebben

Sinds 2016 is de populariteit pas echt gestegen van de keramische tegels. Het begon voornamelijk in de tuin, maar werd later ook onwijs populair in huis. Echter is toch nog niet iedereen overtuigd van de voordelen van keramische tegels. De keuze is enorm als het gaat om verschillende vloersoorten. In dit blogartikel geven wij drie redenen waarom jij zou moeten kiezen voor de keramische tegels in je huis. 

 

De schoonmaak is gemakkelijk

De schoonmaak in je huis loopt altijd door, dus je wilt hier niet nog meer werk bij hebben met je vloer. In het geval van kinderen of dieren heeft de vloer het soms wel zwaar. Zij komen wel eens binnenstappen met vieze voeten. Hierom zijn de keramische tegels de ideale oplossing. Je hoeft je vloer niet dagelijks schoon te maken en keramische tegels zijn makkelijk te reinigen. Het is al voldoende om eventjes te stofzuigen en met een licht vochtige doek de vloer af te nemen.

 

Keramische tegels gaan lang mee

Sommige mensen vinden de aanschafprijs van keramische tegels te duur, omdat er veel andere goedkopere vloersoorten beschikbaar zijn. Het grootste en belangrijkste verschil is de levensduur. Vaak gaan goedkopere vloeren niet langer mee dan tien jaar. Keramische tegels gaan bijna je hele leven mee. Op de lange termijn zijn de keramische tegels dus beter voor de portemonnee. 

 

Keramische tegels met vloerverwarming

De populariteit van de vloerverwarming is veel gestegen de afgelopen jaren. Vloerverwarming geeft een gevoel van wooncomfort in je woning. Bovendien bespaar je ruimte en energie in je huis. Vloerverwarming werkt niet altijd even goed met verschillende vloersoorten. Keramische tegels werken daarentegen uitstekend met vloerverwarming. De warmte wordt goed door je hele kamer verdeeld omdat de tegels de warmte vasthouden en geleid door de kamer heen. 

 

Zelf keramische tegels aanschaffen?

Is je interesse gewekt voor keramische tegels? Neem dan een kijkje op de website van Regge Tegels. Naast keramische tegels bieden ze ook andere vloersoorten aan voor een mooie prijs. Aarzel ook zeker niet om een vraag te stellen want het team vol specialisten staat klaar om jou te helpen bij de beste keuze voor jou.