Margajansen Aromatherapie
Image default
Dienstverlening

Eerlijk en juist dakadvies krijg je bij De Dakmakers

Ben jij in het bezit van een woning met een plat dak en ben je benieuwd welke duurzame oplossingen mogelijk zijn op jouw dak? Of is er een probleem ontstaan op het dak door brand, een flinke hagelbui, een omgewaaide boom of blikseminslag? Ben je daarom op zoek naar een dakdekkersbedrijf dat goed en eerlijk dakadvies geeft? Voor het beste dakadvies moet je bij De Dakmakers zijn.

Tientallen jaren ervaring en kennis opgebouwd

Vanuit Alphen aan den Rijn, onze thuishaven, rijden wij het land door om onze klanten een bezoekje te brengen. Wij weten werkelijk alles van platte daken en hebben elk type dak en dakbedekking al vaak gezien. Hoe dat kan? Al meer dan dertig jaar bestaat ons bedrijf De Dakmakers. In die lange tijd hebben we gigantisch veel kennis opgebouwd en elke situatie op een dak al eens gezien. Ook hebben we alle ontwikkelingen rond duurzame daken meegemaakt.

Maar het belangrijkste, naast onze ruime kennis, is dat wij altijd eerlijk advies geven. Voor elk dak vinden wij altijd één of meerdere oplossingen en deze bespreken we allemaal met de klant. We voorzien je graag van originele invalshoeken. Hoewel we natuurlijk graag op daken staan, zitten we ook graag aan een keukentafel om onze kennis over te brengen. Want alle kennis die wij hebben houden we natuurlijk niet alleen maar voor onszelf.

Groendak onderhouden

Heb je jouw dak al verduurzaamd door middel van beplanting, oftewel een groendak? Of zou je graag een groendak willen hebben? Goede keus! Voordelen van deze daken zijn onder andere: geleidelijke en natuurlijke regenwaterafvoer, uitstekende isolatie, energiezuinig en duurzaam, mooi en levendig gezicht, subsidie verstrekking door veel gemeenten.

Naast deze voordelen heeft een groendak nog een heel groot voordeel: het onderhoud van een groendak is vrij simpel. Het is aan te raden 1 tot 2 keer per jaar een groendak te bemesten, onkruid dat ongewenst is te verwijderen en de waterafvoer schoon te maken.

Zie je het niet zitten om jouw groene dak zelf te onderhouden of heb je hier gewoon geen tijd voor? Geen probleem, voor het onderhoud van een groendak kan je ons ook inschakelen. 

https://www.dakmakers.nl/

Gerelateerde artikelen

Bij PDArepair kun je vertrouwen op snelle service, expertise en kundigheid

Altijd beeldopnames wanneer u deze nodig heeft

Voor elke voordeur een prachtig huisnummerbord bij De Naambordenspecialist