Margajansen Aromatherapie
Image default
Tuin en buitenleven

Egalisee bestratingen is dé partner voor al uw bestrating-klussen!

Heeft u een stratenmaker in Breda nodig? Egalisee Bestratingen uit Breda is een uitstekende partner! Voor zowel kleine klussen als grote klussen kunt u op ons vertrouwen. Welke wensen u ook heeft, wij hebben de juiste kennis en het benodigde gereedschap in huis.

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij ons bent u altijd zeker van persoonlijk advies dat vanzelfsprekend kundig en eerlijk is. Onze werkwijze is keurig en netjes, we werken alles tot in de puntjes af en zorgen ervoor dat ons werk netjes en opgeruimd wordt afgeleverd. Daarnaast kunt u bij ons genieten van de beste kwaliteit. Zowel in onze werkzaamheden als in het materiaal dat we gebruiken. Ook kunnen wij vele soorten tegels tegen een scherpe prijs aan u aanbieden, dit door onze goede contacten en samenwerkingen met leveranciers.

Wat de klus ook is, onze specialisten werken professioneel en zorgvuldig!

Het aanleggen van een prachtig terras op een zonnige plek, het creëren van een speels tuinpad, een stevige oprit aanleggen voor uw auto of zelfs een parkeerterrein voor meerdere auto’s, een keurig trottoir aanleggen of een mooie tegelvlonder maken, wij hebben ruime ervaring in het aanleggen van welke bestrating dan ook. En natuurlijk zullen we van te voren de ondergrond perfect ophogen of egaliseren. Wilt u graag eerder door ons uitgevoerde projecten bekijken? Dat kan via onze website onder het kopje ‘projecten’. Wij zijn er trots op!

Wij zijn er voor alle werkzaamheden in en rondom uw tuin in Breda e.o.

Wilt u een geheel nieuwe tuin of tuinrenovatie en woont u in Etten-Leur? Wij zijn niet alleen stratenmakers en ook niet alleen werkzaam in Breda. Voor alle tuinwerkzaamheden in de gehele regio rond Breda, dus ook voor een tuinontwerp in Etten-Leur, kunt u bij ons aankloppen.

Het ontwerp is de basis van een mooie nieuwe tuin. Samen met u bespreken we bij u thuis uw ideeën en onze ideeën en maken we een schets van het nieuwe tuinplan. Vanuit die schets werken we naar het uiteindelijke tuinplan toe. Als het tuinontwerp geheel naar wens is gaan wij ermee aan de slag en de perfecte tuin voor u realiseren. U zult versteld staan van het resultaat!

https://www.egaliseebestratingen.nl/