Margajansen Aromatherapie
Image default
Gezondheid

Hijama Den Haag

Een van de oudste en meest efficiënte manieren om gifstoffen uit lichaamsweefsel en organen te verwijderen, is door middel van een Hijama cupping. Om zuigkracht te produceren, gebruikt de therapeut specifieke cups op de huid. Dit verhoogt de bloedtoevoer naar het beschadigde gebied door het weefsel onder de cup te dwingen omhoog te trekken en uit te zetten. Onzuiverheden en toxines worden weggetrokken van de aangrenzende weefsels en organen en naar de oppervlakte voor verwijdering als gevolg van een verhoogde bloedstroom onder de cups.

Zowel gezonde mensen (voor anti-verouderings- en verjongings-doeleinden) als mensen met ziekten kunnen baat hebben bij hijama Den Haag. Hoofdpijn, nekklachten, knie-pijn en lage rugpijn zijn voorbeelden van plaatselijke aandoeningen die goed reageren op Hijama cupping. Hypertensie, reumatoïde artritis, diabetes mellitus, mentale problemen, hartaandoeningen, hypertensie en infecties zijn enkele systemische ziekten die baat hebben gehad bij Hijama cupping.  Het kan worden gebruikt voor de behandeling van allergische aandoeningen, aandoeningen van de luchtwegen, de spijsvertering en reproductieve aandoeningen.

Hijama cupping helpt de bloedtoevoer naar pijnlijke plekken in de spieren te vergroten. Het levert de noodzakelijke voedingsstoffen aan het te behandelen gebied en bevordert de genezing. Hijama cupping kan pijnverlichting bieden en de symptomen van veel voorkomende aandoeningen van de botten en spieren helpen verlichten. Het doet dit door kleine zenuwen in spieren te prikkelen, zodat ze pijnstillende chemicaliën afgeven. Het kan zeer ontspannend zijn en helpt spier beperkingen, littekens en verklevingen te verminderen, zwelling te verminderen, het bewegingsbereik te vergroten

Hijama cupping wordt voornamelijk gebruikt om het lichaam te genezen; van strakke spieren tot ontstekingen, Hijama cupping kan het allemaal behandelen. In de meeste gevallen wordt een ontsteking in het lichaam veroorzaakt doordat het lichaam dringend probeert de schade te genezen. Hijama cupping helpt om het bloed sneller naar het beschadigde gebied te trekken, wat resulteert in de vorming van nieuwe bloedvaten en snellere genezing. Dit is de reden waarom veel atleten cupping-behandelingen gebruiken om spierweefsel en uithoudingsvermogen te versterken en om ziekten en spieraandoeningen te herstellen.