Margajansen Aromatherapie
Image default
Aanbiedingen

Keukengerei dat je in huis moet hebben

Keukengerei dat je in huis moet hebben

Ben jij een echte keukenprins of -prinses en houdt ervan om nieuwe gerechten uit te proberen? In dat geval moet je natuurlijk wel over een geschikte uitrusting keukengerei beschikken om veel eenvoudiger te kunnen kokkerellen. Heb jij niet precies voor ogen wat er nog in jouw keukenkastjes en -lades ontbreekt? Lees dan snel deze blog om erachter te komen.

 

Knoflookpers

In vrijwel alle gerechten komt een lekker teentje knoflook. Immers is het een van de ingrediënten die een echte smaak toevoegen en vooral erg gezond is. Echte kookliefhebbers kunnen daarom zeker niet zonder een handige knoflookpers. Het scheelt een hoop werk de knoflook klein te maken en kun het ook veel beter in de gerechten verwerken.

 

Pannenkoekenpan

Een van de eerste gerechten die je leert te bereiden zijn vast en zeker pannenkoeken. Ze zijn lekker, goedkoop en simpel om te bereiden. Uiteraard wel met de juiste spullen voor in de keuken zoals een maatbeker, een keukenweegschaal, een beslagkom en een garde of een mixer. Bovendien worden je pannenkoeken nog lekkerder in een pannenkoekenpan van gietaluminium. Vanaf nu maak je definitief de beste pannenkoeken en wordt met het juiste toebehoor zelfs de eerste een groot succes.

 

Snel fruit snijden

Wil jij graag wat handige tools in huis hebben waarmee je vers fruit razendsnel kunt snijden? Kijk dan zeker eens in het assortiment van Marskramer rond. Of je nu op zoek bent naar een handige appelsnijder of appelboor om het klokhuis te verwijderen al dan niet een citruspers om heerlijke sapjes te maken. Uiteraard is er ook een tool waarmee je tropische vruchten kunt snijden zoals onder andere een ananas- of mangosnijder. Met dit handige keukengerei kun jij binnenkort, zonder enige moeite, de snelste verse fruitsalades maken!

 

Vleesthermometer

In sommige recepten staat nauwkeurig vermeldt welke temperatuur het vlees moet hebben. Je kunt de oven weliswaar op de aangegeven temperatuur verwarmen, maar zonder thermometer weet je niet precies of de juiste kerntemperatuur daadwerkelijk al bereikt is. Vooral bij gerechten die meerdere urenlang in de oven moeten zoals kalkoen, pulled pork, rosbief en beenham komt een thermometer zeker wel van pas.

 

https://www.marskramer.nl/