Margajansen Aromatherapie
Image default
Kinderen

Laagdrempelige jeugdhulp in Zeist voor (gedrags)problemen van uw kind

Jeugdhulp Zeist voor kinderen tussen de 4 en 18 jaar

In de leeftijd tussen 4 en 18 jaar kan uw kind een probleem ontwikkelen. Zo kunt u zien dat uw kind worstelt met een gedragsprobleem, leerproblemen of sociaal-emotionele problemen. Ook kan uw kind een beperking hebben die zorgt voor lastige situaties binnen uw gezin. Heeft u jeugdhulp in Zeist nodig, dan is het belangrijk om een ervaren kinderpsycholoog of orthopedagoog in te schakelen, die academisch geschoold is voor de behandeling van kinderen die in hun ontwikkeling geremd worden.

Efficiënte en realistische jeugdhulp Zeist vinden

Als u voor het eerst behoefte heeft aan jeugdhulp Zeist, dan bevindt u zich waarschijnlijk in een nieuwe situatie die best lastig kan zijn. Het vragen van hulp is niet altijd even gemakkelijk. Daarom is het fijn als u in een kliniek terecht kunt waar verschillende behandelaars zijn en waar de sfeer gezellig en huiselijk is. Hier gaan u en uw kind niet al te veel praten, maar vooral leren hoe u met de problemen om moet gaan. Hiervoor krijgt u praktische handvaten aangereikt.

Brede kijk op het probleem via jeugdhulp Soest

Ook het doel van jeugdhulp Soest is om kinderen te leren dat ze zichzelf mogen waarderen en dat hun omgeving hen waardeert. De behandeling van uw kind richt zich niet op de bestrijding van een probleem of het wegpoetsen ervan, maar op het ondernemen van actie en het doorbreken van patronen. Alleen dan kunnen dingen veranderen. Door naar alle leefwerelden van uw kind te kijken, kan gemakkelijker ontdekt worden welke problemen precies een rol spelen. Aangezien uw gezin centraal staat, voelt u zich geen nummertje bij deze vorm van zorg, maar voelt u zich gezien.

Alles onder één dak bij Invivo Kids

Eén van de plekken waar zowel kinderen als ouders terecht kunnen voor passende begeleiding is Invivo Kids, dat gevestigd is in Amstelveen en Zeist. Het uitgangspunt van korte lijnen in deze kliniek heeft vaak een snel resultaat tot gevolg. Deze vorm van jeugdhulp in Zeist biedt een kind- en jeugdteam met psychologen, orthopedagogen en een jeugdpsychiater, dat werkt op basis van Acceptance and Commitment Therapy.

http://invivokids.nl