Margajansen Aromatherapie
Image default
Dienstverlening

Mooie ledlampen voor concurrerende prijzen

Ledonline.nl biedt een ruime keuze aan op het gebied van LED wandlampen. Een model dat veel wordt verkocht, is het Piccolo wandarmatuur. Deze ledlamp voor aan de muur is leverbaar in vier varianten:

-zwart up-down;

-grijs up-down;

-zwart down;

-grijs down.

De eerste twee hebben twee fittingen. Eén biedt plek aan een ledlamp die naar boven schijnt. De ander aan een led die naar beneden licht afgeeft. In de twee Piccolo downs gaat één led aan de onderkant. Deze modern vormgegeven lamp is gemaakt van aluminium met een matte laag eroverheen. De Piccolo is een echte sfeermaker. Hij is bedoeld voor binnen-gebruik. Twee belangrijke technische feiten: GU10 fitting en IP 44. Tot slot de maten. De down Piccolo is 90 bij 65 bij 80 cm; de up-down 150 bij 69 bij 92 cm.

LED pendelarmaturen winnen snel aan populariteit. Deze hangende leds zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor prima zicht. Navetta is een voorbeeld van een plafondlamp die zowel in een bedrijfsomgeving als thuis goed tot zijn recht komt. De kap is gemaakt van gegoten aluminium. De lichtbron – een krachtige Philips LED SLM & driver – geeft maar liefst 3000 lumen licht af. De Navetta is dimbaar: DALI, TRIAC, 1-10 V en Casambi. Het plafondplaatje en de huls boven de aluminium kap zijn zwart, grijs of wit. Aan jou de keuze! Qua kleurtemperatuur zijn er twee opties: natuurlijk wit licht (4000 K) en extra warm wit licht (3000 K). De diameter van deze hanglamp is 400 mm. De pendellengte is 3 meter.

Naast bovengenoemde voorbeelden verkoopt Ledonline.nl nog veel meer leds. Voor alle exemplaren geldt dat ze op voorraad zijn en binnen enkele dagen aan de voordeur afgeleverd kunnen worden. Ledonline.nl koopt haar lampen in bij erkende groothandels. De prijzen zijn scherp. Je kunt gebruikmaken van de omruilgarantie, mocht de lamp toch niet voldoen aan je verwachtingen. Ben je wel tevreden, maar gaat de lamp binnen 5 jaar kapot ondanks het feit dat je er zorgvuldig en voorzichtig mee omgaat? Je krijgt van Ledonline.nl een nieuwe geleverd en daar hoef je niet voor te betalen.

https://ledonline.nl