Margajansen Aromatherapie
Image default
Aanbiedingen

Schimmelnagels behandelen met lasertherapie

Schimmelnagels behandelen met lasertherapie 

Schimmelnagels zijn een veelvoorkomend probleem en zijn vaak moeilijk te verhelpen. Hierdoor is de vraag naar een behandeling hoog. Crèmes, zalf of poeder kunnen heel soms een oplossing bieden, maar vaak helpen deze middelen van de drogist niet. Lasertherapie is een behandeling die vaak wel succesvol is. Heb je een salon en wil je deze behandeling aanbieden? Lees dan verder en kom erachter wat het inhoudt! 

 

Voorbereiding 

Om te beginnen moet je er natuurlijk zeker van zijn dat de cliënt een schimmelnagel heeft. Hiervoor is een intakegesprek van belang. Als het een andere aandoening is, kun je de cliënt na dit gesprek doorsturen naar de huisarts. Als er een schimmelnagel is geconstateerd kun je een afspraak plannen. Vraag de cliënt om zonder nagellak naar de salon te komen, zodat de behandeling gelijk kan beginnen. 

 

De behandeling

Bij de schimmelnagel behandeling dood het laserlicht de schimmel, zonder de nagel te beschadigen. De laser wordt dus alleen gericht op de plek waar de schimmel zich bevindt. Vervolgens wordt de schimmel afgevoerd door het lichaam. Het laserlicht heeft een tempratuur van 45 graden celcius.

 

Nazorg 

De behandeling met een laser is geheel pijnloos en snel. De behandeling duurt maximaal een kwartier en na de behandeling kan de cliënt gelijk weer op stap. Er is dus geen zorg nodig na de behandeling. Drie behandelingen zijn voldoende om de schimmel te doden en te voorkomen dat deze zich gaat verspreiden. Plan dus bij de eerste afspraak gelijk de volgende afspraken in, zodat de behandelingen op tijd worden uitgevoerd. 

 

Neem contact op

Wil je meer informatie over de schimmelnagel behandeling met een laser? Of wil je een schimmelnagel laser kopen? Neem dan een kijkje op de website van Laservision. Heb je vragen over de laser? Neem dan contact op en laat je adviseren.  

 

https://www.laservision.nl/