Margajansen Aromatherapie
Image default
Aanbiedingen

Verschillende spellen met een voetbaldoel!

Met een voetbaldoel voor buiten kun je urenlang buiten spelen in je eigen tuin, op het gazon of in de speeltuin. Train je individuele vaardigheden of die van je kinderen of ga de uitdaging aan tegen je vrienden of familie. Om je op weg te helpen, hebben we in dit blog bericht enkele spellen op een rijtje gezet.

Latje trap met het voetbaldoel

Dit spel kan met zoveel mogelijk mensen gespeeld worden. Elke speler heeft vijf pogingen om de lat te raken. Om het spel moeilijker te maken, kun je de bal iets verder van het doel af bewegen. Tel de score op als iedereen de uitdaging heeft voltooid. Komt er eerst een gelijkspel? De topspelers spelen vervolgens een finale tegen elkaar om te bepalen wie de uiteindelijke winnaar wordt. 

Een voetbaldoel voor pannavoetbal

De speler in balbezit moet proberen de bal door de benen van de tegenstander te passen of binnen vijftien seconden in het voetbaldoel te scoren. Als een van de spelers een panna maakt bij de tegenstander, eindigt het spel onmiddellijk. Als er na drie minuten enkel een doelpunt wordt gescoord, telt het aantal gescoorde doelpunten. Let op: U kunt alleen scoren vanaf de middenlijn en alleen direct, niet over de voetbaldoelpaal of de lat. Het spel wordt gespeeld met twee voetbaldoelen.

Een penalty shoot out!

Dit spel is het meest plezierig om met grotere groepen te spelen. Verdeel de groep in twee gelijke teams en een doelman. Elk lid van het mag een penalty nemen en deze proberen te scoren. Als iedereen aan de beurt is gekomen, wint het team met de meeste doelpunten. Het spel gaat dan door totdat een van de teams wint. De penalty shoot out kan nog moeilijker gemaakt worden door een keeper in de goal te zetten, of de afstand naar het voetbaldoel te vergroten. Ook kun je er voor kiezen om spelers meerdere penalty’s te laten nemen. Tot slot kun je ook individuele toernooien maken om het spelplezier een andere dimensie te geven. Het gaat immers om de gezelligheid! Wie daag jij uit voor een penalty shoot out?

 

https://skor.nl/