Margajansen Aromatherapie
Image default
Aanbiedingen

Wanddecoratie: de oplossing voor saaie muren

Heb jij een saaie, kale muur in je woning? Wanddecoratie is de oplossing! Met wanddecoratie creëer je heel eenvoudig meer sfeer in huis. Het mooie van decoratie is dat het helemaal niet duur hoeft te zijn. In (online) winkels scoor je snel en makkelijk toffe items die echt het verschil kunnen maken. Vaak hoef je slechts een spijker in de muur te slaan om de wanddecoratie op te hangen en klaar is kees. Een levendige woonkamer in een handomdraai? In dit artikel geven we je een aantal wanddecoratie-ideeën. 

Schilderijen
Een kale muur opleuken? Het ophangen van een schilderij doet al wonderen. Met schilderijen kan je alle kanten op. Ga je voor een kunstwerk in de barokstijl of ben je toch meer liefhebber van abstracte kunst? Je kunt natuurlijk een schilderij van een bekende schilder aanschaffen, maar hier hangt vaak wel een behoorlijk prijskaartje aan. Op zoek naar een goedkoper alternatief? Kijk eens rond in de kringloopwinkel. Hier kan je vaak leuke en bijzondere schilderijen op de kop tikken voor een mooi prijsje.

Wandkleden
Wandkleden zie je iets minder vaak terug in woningen, maar dat maakt ze niet minder geschikt. Wandkleden zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en met diverse ontwerpen. Ze zijn dan ook erg uniek en staan vaak prachtig in de slaap- of woonkamer. Wil je echt een bijzonder pronkstuk in huis? Ga dan voor een handgemaakt wandtapijt.  

Foto’s aan de muur
Wil jij je woning iets persoonlijker maken? Hang dan een foto of meerdere foto’s aan de muur. Door lijsten te gebruiken in verschillende vormen en maten creëer je een speels effect. Je hoeft natuurlijk niet per se foto’s in lijsten op te hangen. Tegenwoordig kan je ook heel makkelijk foto’s laten afdrukken op canvas en andere materialen. Liever geen foto van jezelf in huis? Je kunt uiteraard ook een mooie vakantiefoto laten afdrukken en ophangen. 

https://www.sweetlivingshop.nl/