Margajansen Aromatherapie
Image default
Bedrijven

Zo zorg je voor een stralende lach

Een stralende glimlach wil natuurlijk iedereen wel hebben en dan ook nog het liefste met zo wit mogelijke tanden natuurlijk. Zijn jouw tanden nu niet zo mooi wit als je zou wensen en wil je gele tanden verhelpen? Dan kun je dat op verschillende manieren doen zodat jij zonder schaamte je tanden mag laten zien.

 

Vermijd bepaalde voedingsmiddelen

Witte tanden krijgen doe je op de volgende manieren. Voorkom om te beginnen dat je veel voedingsmiddelen nuttigt waar stofjes in zitten die voor verkleuring zorgen. Denk hierbij aan stoffen zoals zuren, tannine, kunstmatige toevoegingen en ook aan alcoholische dranken. Deze tasten de tanden en het glazuur dermate aan dat ze sneller zullen verkleuren. Probeer te stoppen met roken als je dat doet. Zo word je algemene gezondheid ook nog eens beter.

 

Je tanden laten bleken

Je kunt je tanden tevens witter maken door deze te laten bleken. Dit is echter altijd een chemisch proces dus pas wel op met wat je doet. Echt gezond is bleken niet en het houdt niet altijd lang stand zodat het opnieuw gedaan moet worden als je pech hebt. Bovendien kan bleken echt te wit uitvallen waardoor het effect erg onnatuurlijk aandoet.

 

Je tanden op een natuurlijke manier minder geel maken

Het is beter om voor natuurlijke manieren en producten te kiezen om je tanden een paar tinten witter te maken. Dat oogt ook al goed. Kies voor speciaal mondwater, een tandgel of tandpoeder waarmee je tanden witter maakt. Deze laatste twee middelen kun je aanbrengen met een tandenborstel of in een speciaal gebitje doen dat je enige tijd over de tanden heen plaatst. Het middel krijgt zo de kans om in te trekken en het effect is veelal snel zichtbaar. Dat geldt ook voor mondwater en tandpasta die speciaal ontwikkeld zijn om tanden witter te maken.

 

Herhaal de behandeling regelmatig

Houd er wel rekening mee dat je tanden nooit witter kunnen worden dan ze ooit waren maar wel hun oorspronkelijke witte kleur kunnen terugkrijgen of benaderen. Te wit is overigens niet mooi en dat past niet eens bij jou als persoon omdat je dat nooit had. Gele tanden kun je zelf goed tegengaan maar een behandeling zal wel regelmatig plaats dienen te vinden om effect te hebben en te blijven houden.Spoelen met mondwater zorgt overigens meteen voor een gehydrateerde mond, meer natuurlijke speekselaanmaak en een frisse adem dus je slaat meer vliegen in één klap.