Margajansen Aromatherapie
Image default
Dienstverlening

Bijzondere trouwringen voor een bijzondere bruiloft

Als je gaat trouwen dan wil je er vast iets speciaals van maken. Zo kun je kiezen voor een trouwlocatie die goed bij jullie past. Zoals trouwen aan het strand kan aan jullie bruiloft een zomers tintje geven. Of vorstelijk trouwen in een kasteel. Daarbij is het slim om je favoriete locatie tijdig te boeken zodat je niet ‘naast het net vist’. Ook van het vervoer kun je iets bijzonders maken. Naast een traditionele trouwauto zijn er nog vele mogelijkheden zoals; trouwbussen, een Tuk Tuk, (bak)fietsen tot aan een koets met paarden toe. Daarnaast mogen bij een bijzondere bruiloft unieke trouwringen niet ontbreken.

Trouwringen gemaakt van bijzondere metalen

Op de website van Bijzondere Trouwringen vind je een ruime collectie aan unieke trouwringen gemaakt van bijzondere metalen zoals: wit platina, grijs titanium en zwart zirkonium. De goudsmid die deze ringen maakt, combineert vaak twee metalen. Wat een mooi resultaat oplevert. Zo zijn zwarte zirkonium trouwringen goed te combineren met een wit gouden of rood gouden banen. Wat zorgt voor een mooi contrast. Ook voegt de goudsmid vaak een of meerdere edelstenen aan toe aan trouwringen. Wat nog iets extra’s geeft aan de ring.

Top 3

De goudsmid van Bijzondere Trouwringen heeft een persoonlijke top 3. Op nummer 1 staat het Vero model. Hier wordt witgoud gecombineerd met wit platina en daarbij witte diamanten wat een mooi ton-sur-ton effect geeft. Op nummer 2 staat de Colle. Dit is een organische ring die geïnspireerd is op golvende zandduinen. Op de 3e plek staat het Danza model. Deze wordt koud gesmeed en vervolgens in model gevijld. Waardoor deze ring van smal naar breed uitloopt met aan het begin een prachtige briljant.

Wensen bespreken

Bij deze goudsmid is het ook mogelijk om een oud sieraad om te laten smelten tot een nieuw sieraad. Dus heb je een erfstuk laten verwerken tot een nieuwe ring.
Je persoonlijke wensen kun je tijdens een afspraak met de goudsmid op locatie in Veenhuizen of Amersfoort bespreken.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl