Margajansen Aromatherapie
Image default
Auto’s en Motoren

Binnenkort afrijden? Eerst je theorie certificaat halen!

Ben je zo ver met je auto rijlessen dat je binnenkort mag gaan afrijden? Voordat je op mag voor je rijexamen moet je eerst je theorie certificaat gehaald hebben. Hiervoor moet je het theorie examen bij het CBR afleggen. Tijdens dit examen krijg je 25 vragen over gevaarherkenning, 12 kennis vragen en 28 vragen over inzicht. Je krijgt 30 minuten de tijd om het examen te maken. Heb je dyslexie of andere problematiek? Dan kan je 15 minuten extra tijd aanvragen voor het examen.

123-theorie zorgt ervoor dat jij slaagt voor je examen

Vind jij het wel fijn om hulp te krijgen bij het aanleren van de auto theorie, maar wil je er niet teveel tijd aan kwijt zijn? Dan is een dagcursus theorie wel wat voor jou! Een aanbieder van zeer goede auto dagcursussen is 123-theorie. Ze hebben een hoog slagingspercentage en de reviews van mensen die al een theoriecursus hebben gevolgd liegen er niet om. Deze reviews zijn allemaal zeer positief. Er zijn al veel mensen geslaagd voor hun theorie examen dankzij 123-theorie!

Uitstekende voorbereiding tijdens de eendaagse cursus

In 1 dag wordt je klaargestoomd voor het examen. Je hoeft hierbij de lesstof niet uit saaie boeken te leren. Een docent geeft je les en uitleg over alles wat er gevraagd kan worden tijdens het examen bij het CBR. Je wordt uitstekend voorbereid en krijgt handige trucjes en ezelsbruggetjes aangeleerd om de moeilijke lesstof te onthouden. De docent laat je oefenen met examens die er precies zo uitzien als het examen dat je later die dag gaat maken. Je maakt dus alvast kennis met de vragen en vraagstellingen. Ook ontdek je gelijk of je de theorie goed in je hoofd hebt zitten.

Na de lunch, die je aangeboden krijgt van 123-theorie, is het tijd voor het examen. Je vertrekt met de rest van de groep naar het CBR om daar, succesvol, je examen te halen.

Lekker snel slagen? Schrijf je in!

123-theorie geeft theorielessen in Eindhoven, Alkmaar, Deventer, Zwolle, Goes en nog op vele andere plekken. Op de website van 123-theorie kan je de cursuslocaties en cursusdata bekijken en je direct inschrijven.

https://www.123-theorie.nl/