Margajansen Aromatherapie
Image default
Auto’s en Motoren

Slaag binnen 2 dagdelen met de scooter theoriecursus van Gelijk Geslaagd

Moet jij je scootertheorie halen, zodat je straks heerlijk van tochtjes op je scooter kan genieten? Maar kan je wel wat hulp gebruiken bij het aanleren van de theorie, zodat je kans om in 1 keer te slagen stukken groter is? Dan kan je de hulp inschakelen van ons, Gelijk Geslaagd.

Onze cursus kost je niet teveel tijd, twee dagdelen hebben we maar nodig om jou de theorie voor het scooter examen goed genoeg aan te leren. Op zondagmiddag geven we les van 12.00 tot 18.00 en op maandagochtend geven we les van 07.00 tot 09.00. Na de les op maandag gaan we met de groep cursisten naar het CBR om het examen te maken. De zondag staat in het teken van het aanleren van alle theorie, de maandag is om de aangeleerde theorie nog even goed te herhalen.

De theorie wordt in een relaxed tempo aangeleerd. De docent van wie je les krijgt zal alles duidelijk uitleggen, zodat iedereen het begrijpt. Hij heeft handige tips en trucs voor je om moeilijke theorie ook prima te kunnen onthouden. We oefenen met verschillende vraagsoorten en vragen, die er precies hetzelfde uitzien als de vragen bij het CBR. Op die manier bereiden we je extra goed voor op het examen. 

Dyslexie, faalangst of concentratieproblemen? Geen probleem!

Onze theoriecursus is voor iedereen goed te volgen. Onze methode werkt perfect, ook als je het lastig vindt om je goed te concentreren of kampt met faalangst of dyslexie.

Via onze site kan je je eenvoudig inschrijven. We geven de cursus scooter theorie in Leiden, Rijswijk en Rotterdam. Maak een keuze tussen de drie locaties en prik een datum die jou goed uitkomt. Na je inschrijving zullen wij direct een examenplek bij het CBR voor je reserveren. Je ontvangt van ons een mail ter bevestiging met de nodige informatie. Boeken hoef je trouwens niet te kopen, wij hebben al het cursusmateriaal voor je klaarliggen op de dag van de cursus.

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/