Margajansen Aromatherapie
Image default
Auto’s en Motoren

Je brommobiel eerlijk verkopen

Een mooie brommobiel verkopen is niet zo makkelijk als het verkopen van een auto, omdat er een stuk  minder vraag is naar deze voertuigen. Maar wanneer je deze dan toch ten verkoop gaat aanbieden wil je wel dat je deze tegen een eerlijke prijs kunt verkopen en dat je ook het gevoel hebt dat je een brommobiel gaat verkopen die ook helemaal in een goede staat verkeerd. Om dit mogelijk te maken kan je gebruik maken van de diensten van een bedrijf dat dient als een soort tussenpersoon, die er voor zorgt dat de beide partijen blij zijn met de aankoop en met de verkoop. Er wordt een check uitgevoerd voordat je de brommobiel gaat verkopen.

 

Check uitvoeren

De brommobiel verkopen gaat dus niet zomaar, want er moet eerst worden gekeken naar de staat van het voertuig. Waarna er een schatting wordt gemaakt van een prijs die ervoor gevraagd kan gaan worden. Er wordt een rapport opgesteld waarin alle materialen staan en in welke staat deze verkeren. Daarnaast wordt er ook aangegeven aan de verkopende partij wanneer er een reparatie nodig is. Mocht je deze willen uitvoeren kan je dat direct bij heb laten doen. Maar wanneer je ervoor kiest dit niet te doen, kan je hem ook gewoon verkopen. De brommobiel verkopen doe je op jouw manier. Wel is een voordeel van het repareren van de reparaties die moeten gebeuren is dat de waarde van de brommobiel wordt verhoogd.

 

Het rapport laten zien

Je kunt er dus zelf voor kiezen voor wat voor prijs de brommobiel wil gaan verkopen, maar er wordt wel een indicatie gegeven en wat je ook nog zou kunnen doen is het rapport laten zien tijdens de verkoop. Zo weet de partij die de brommobiel gaat kopen ook precies wat er wel en niet goed is aan de brommobiel.