Margajansen Aromatherapie
Image default
Auto’s en Motoren

Een prachtige herinnering voor jou

Een mooie motorvakantie naar de Dolomieten is absoluut aan te raden. De natuur in dat gebied is waanzinnig mooi, iets wat je nooit van je leven meer gaat vergeten. Je kan er voor kiezen om deze vakantie alleen te gaan, zodat je kunt doen en laten wat je zelf wil, maar het is natuurlijk ook erg gezellig om met een groep te gaan. Er zijn speciale groepen met alleen maar mensen die motorrijden, die dan samen de natuur in gaan. Het leuke hieraan is, is dat je zeker weet dat je bij mensen terecht komt die jouw interesse delen en je dus altijd hierin in je waarde laten.

Veel variatie

Vaak trek je er met zijn allen op uit om de meest mooie routes door de Dolomieten te rijden tijdens je motorvakantie. Het leuke is dat de natuur zeer gevarieerd is. Je rijdt langs machtige bergen, heerlijke watervallen en grote bossen. De kans is groot dat je in dat gebied ook nog wild spot, maar dit zal niet zijn als je op de motor zit. Ze komen misschien wel tevoorschijn op het moment dat jullie even pauze gaan houden. Pauzes inlassen om te eten, te drinken en naar het toilet te gaan zijn wel noodzakelijk tijdens een motorvakantie naar de Dolomieten.

Wat neem je mee?

Je hebt immers rekening te houden met een groep, dus jullie behoeftes zullen uit elkaar liggen. Je kan ook niet maar elk moment stoppen als iemand iets wil, dus het is goed om hier afspraken over te maken. De meeste bagage kan je meenemen op de motor. Naast kleren en toiletartikelen heb je ook niet zoveel nodig. Overdag kan je je spullen op de plek waar jullie slapen laten. Als je naar een andere locatie gaat moet je weer alles inpakken, maar op de meeste motoren past best wel veel. Denk dus goed na over wat je mee wilt nemen en wat je thuis wilt laten tijdens je motorvakantie naar de Dolomieten.