Margajansen Aromatherapie
Image default
Huishoudelijk

De spullen van uw dierbare in vertrouwde handen

Alle Rommel Opgeruimd is een bedrijf in Hillegom dat zich heeft gespecialiseerd in het ontruimen van woningen. Wilfred Meier Nolte geeft leiding aan een hecht team van professionals. Binnen de opruimen huis na overlijden -branche hebben deze mensen een uitstekende naam opgebouwd. De planning is flexibel. Is er haast bij de woningontruiming? Alle Rommel Opgeruimd zorgt ervoor dat de deadline gehaald wordt. Als u op het online contactformulier uw naam, emailadres en telefoonnummer invult, wordt u direct teruggebeld. De mogelijkheden worden met u doorgenomen en u krijgt een prijsindicatie te horen. Desgewenst kan meteen een datum worden geprikt voor het opruimen en bezemschoon opleveren van het huis in kwestie. 

 

De klus opleveren huurwoning na overlijden kunt u vol vertrouwen overlaten aan Alle Rommel Opgeruimd. Het is niet voor niets dat klanten uit de wijde omgeving komen: van IJmuiden tot Amsterdam, van Zandvoort tot Nieuw-Vennep en van Aalsmeer tot Den Haag. De huizen die leeggehaald worden, vallen zeker niet allemaal onder één noemer. Soms gaat het om een compleet grachtenpand, een andere keer om een appartement van nog geen 60 m². Er is ervaring met boerderijwoningen, Hateenheden, bejaardenflats, penthouses, woonboten en rijtjeshuizen. In alle gevallen wordt uiterst zorgvuldig gewerkt. Hoe groot of klein de woonruimte, hoe veel of hoe weinig ‘rommel’ opgeruimd moet worden: er is 100% respect voor het huis en de inboedel. Gaat uw vader of moeder binnenkort naar een verzorgingsunit? Het ARO-team zorgt voor een veilige verhuizing van meubels, witgoed en persoonlijk toebehoren. Zaken waarvoor in de nieuwe flat geen plek is, krijgen een andere bestemming. Het Leger des Heils is een voorbeeld van een instantie die goed raad weet met tweedehands apparatuur, meubilair, kleding en schoeisel.

 

Naast particulieren zijn er ook bedrijven die gebruikmaken van de dienstverlening door Alle Rommel Opgeruimd. Denkt u bijvoorbeeld aan de volgende werkzaamheden: het leeghalen van een kantorenpand na faillissement, archiefvernietiging en het schoon en leeg opleveren van een winkel na pensionering van de eigenaar. Er wordt in dit soort gevallen nauw samengewerkt met de curator of bewindvoerder. Vaak gelden specifieke regels en is een snelle afhandeling vereist. Vanzelfsprekend worden alle regels nageleefd.

https://www.allerommelopgeruimd.nl