Margajansen Aromatherapie
Image default
Huishoudelijk

De uitdaging van de juiste luier

De juiste luier voor je kindje vinden kan nogal een uitdaging zijn. Voor elk soort kind en elke gelegenheid zijn er specifieke luiers. Er zijn bijvoorbeeld speciale zwemluiers of luiers voor de nachten. Ook zijn er luiers ontworpen voor actievere baby’s en luiers die tegen uitslag kunnen beschermen. Daarnaast moet je ook nog de juiste maat kiezen, doorgaans zijn er luiers van maat 0 tot en met 7. Heel zelden wordt er ook een luier met maat 8 verkocht. Welke maat of soort luier je ook nodig hebt, de aanbiedingen vind je op deze website.

 

Aanbiedingen voor luiers

Op de website worden wekelijks alle aanbiedingen voor luiers verzameld. Je kunt het soort luier of de maat luier die je nodig hebt aanklikken om de aanbiedingen te vinden. Er zijn verschillende merken waarop je kunt zoeken. Behalve Pampers, heb je ook luiers van DryNites, Neutral, Huggies en Zwitsal. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, krijg je in je mailbox een overzicht van de huidige aanbiedingen voor het soort luier dat jij wil hebben voor je baby. Je kunt kiezen of je dit elke twee weken, elke maand of elk kwartaal wil ontvangen. Je bekijkt alle Pamper aanbiedingen hier.

 

De juiste maat luier

De juiste maat vinden kan ook een uitdaging zijn. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, krijg je een maattabel voor luiers opgestuurd. In principe is een luier maat 0 voor baby’s van minder dan 2,5 kilo en een maat 7 voor wat zwaardere kinderen vanaf 17 kilo. Dit klinkt redelijk duidelijk, maar een maat 4 is bijvoorbeeld voor kinderen tussen de 8 en 16 kilo. Een luier kan bij elke baby net iets anders vallen. Er zijn zelfs een aantal plusmaten luiers, bijvoorbeeld de maat 4+ valt tussen een maat 4 en een maat 5 luier in. Welke luier het meest geschikt is, zul je uiteindelijk in de praktijk moeten uitvinden.

https://www.pampersweekaanbiedingen.nl/