Margajansen Aromatherapie
Image default
Beauty en verzorging

Diverse rimpelbehandelingen met een natuurlijk resultaat bij Van Lennep Kliniek

Een ouder wordende huid gaat vaak gepaard met het krijgen van rimpels. Wanneer de jaren verstrijken ontstaan er steeds meer rimpels in het gezicht, het decolleté, de hals en de handen. Dit zijn allemaal plekken die voor anderen goed zichtbaar zijn en ervoor zorgen dat u een ouder uiterlijk krijgt. Dit geldt zowel bij mannen als vrouwen. Hoe gezond u ook leeft en alle gezondheidsregels in acht neemt, uiteindelijk zal bij iedereen de huid gaan verslappen en zullen de rimpeltjes zichtbaar worden. Wilt u gracieus ouder worden en er niet ouder uitzien dan u zich voelt? Laat dan uw rimpels behandelen bij Van Lennep Kliniek.

Rimpelbehandelingen met of zonder injectables

Bij Van Lennep Kliniek kunt u terecht voor diverse rimpelbehandelingen. U kunt kiezen voor een rimpelbehandeling met injectables, of eentje zonder injectables. Er wordt eerst goed gekeken of het gaat om een dynamische of statische rimpel en op welke locatie de rimpel zich bevindt. Van daaruit wordt, in samenspraak met u, een behandelplan opgesteld. Er wordt altijd gewerkt naar een natuurlijk resultaat.

Rimpelbehandeling met injectables

Bij een rimpelbehandeling met injectables wordt bij Van Lennep Kliniek gebruik gemaakt van fillers of Botox. Wanneer de rimpels veroorzaakt worden doordat de huid slapper wordt is een behandeling met fillers aan te raden. Door de fillers wordt de huid weer opgevuld, met als resultaat een frisse en jongere uitstraling. Voorbeelden van fillers van hyaluronzuur waar Van Lennep Kliniek mee werkt zijn Restylane, Juverderm en Profhilo. Wanneer de rimpels veroorzaakt worden door overmatige spieraanspanning is een behandeling met Botox aan te raden. Door deze spierverzwakker zal de overmatige spieraanspanning flink verminderen waardoor de rimpels verdwijnen. Wanneer u bijvoorbeeld last heeft van een diepe fronsrimpel is een behandeling met Botox uiterst effectief. Een combinatie van Botox en fillers is ook mogelijk.

Rimpelbehandeling zonder injectables

Bij een rimpelbehandeling zonder injectables worden geen naalden gebruikt. De huid wordt vernieuwd door middel van een massage of schoonheidsbehandeling. Deze behandelingen zijn effectief wanneer u fijne lijntjes of putjes wilt laten verdwijnen. Voorbeelden van rimpelbehandelingen zonder injectables waar Van Lennep Kliniek mee werkt zijn de SkinCeuticals behandeling, laserbehandeling, bindweefselmassage, HydraFacial behandeling en peelings.

https://www.vanlennepkliniek.nl/