Margajansen Aromatherapie
Image default
Dienstverlening

Veelzijdig assortiment naamborden en huisnummers bij Naambordkopen.nl

RVS, leisteen of emaille huisnummers die er vriendelijk en mooi uitzien én niet te veel kosten. Een marmeren, glazen of houten naambord waar u jarenlang plezier van hebt en dat weinig onderhoud vergt.

De winkel die u zoekt, is Naambordkopen.nl!

Overzichtelijke website, aantrekkelijke prijzen

Naambordkopen.nl is een vrij nieuwe site. Hij staat boordevol naamplaten, huisnummerbordjes en uithangborden. Ze zijn overzichtelijk ingedeeld naar materiaal. De prijzen zijn aantrekkelijk, zeker als u bedenkt dat het om A-kwaliteit borden gaat. We laten ons licht schijnen op de kunststof naambordjes van Naambordkopen.nl. Het grootste model is 30 bij 30 cm. De meest bescheiden uitvoering is 8 cm lang en 2 cm breed. Het handige van zo’n klein plaatje is dat het op de brievenbus past. Voordeel van een groot bord is natuurlijk de zichtbaarheid. Kunststof platen levert Naambordkopen.nl in de volgende kleurencombinaties:

-een zwart bordje met witte tekst;
-een wit bordje met zwarte tekst;
-een zilverkleurige plaat met de tekst in het zwart;
-een goud getinte plaat met de tekst in het zwart;
-een witte tekst op een rood bord;
-een witte tekst op een blauwe plaat;
-een geel bordje en zwarte tekst;
-een wit plaatje met rode tekst.

Ook qua lettertype zijn er verschillende opties. We noemen Arial, Avant Garde Book BT en Times New Roman als voorbeelden. Aanvullend kunt u bepalen of de naam recht of in cursief op de naamplaat komt te staan. Afhankelijk van het oppervlak waar u het naambordje bevestigt, kunt u kiezen voor zelfklevend tape of schroefjes. In het laatste geval zorgt Naambordkopen.nl voor twee keurige gaatjes in het plaatje. Een laatste punt van aandacht: de uitlijning. Zo’n beetje de helft van de mensen kiest voor gecentreerd, maar er zijn ook klanten die links of juist rechts uitgelijnd prefereren.

Heeft u alle gegevens voor uw nieuwe kunststof naambord ingevuld? Als u op het groene blokje met ‘bestellen’ klikt, kunt u betalen. Zodra het bedrag ontvangen is door Naambordkopen.nl, wordt er een bevestigingsmail inclusief factuur naar u verzonden. De naamplaat wordt binnen een paar dagen afgeleverd.

 

https://naambordkopen.nl/