Margajansen Aromatherapie
Image default
Gezondheid

Waarom moet u zich een ontspanningsmassage moet gunnen?

Een ontspanningsmassage kan in korte tijd een groot effect hebben. Tegenwoordig moeten veel mensen nogal wat ballen in de lucht houden. Er blijft zo maar weinig tijd over voor echte ontspanning. De stress en zorgen stapelen zich op. Wanneer je maar weinig tijd over hebt is het niet gemakkelijk een weekendje weg te plannen of een dagje spa. Toch is een massage de perfecte manier om in een uur tijd maximaal te ontspannen. Voel je je gespannen en wil je je even afreageren om het dagelijkse leven te vergeten? Trakteer jezelf dan op een massage. Als je iets goeds wilt doen voor iemand, komt een massagebon goed van pas en de persoon die het cadeau krijgt kan het inwisselen wanneer hij of zij maar wil.

Wat is het geheim van een ontspanningsmassage?

Massages hebben verschillende doeleinden, afhankelijk van de variant, en werken op verschillende niveaus. In de regel dienen zij om spanningen te verlichten en de bloedsomloop te bevorderen door het lichaam herhaaldelijk van buitenaf te strekken, te kneden, te trekken en te drukken. Daarnaast zijn er vele andere vormen van behandeling zoals massages met borstels, klankschalen of warme stenen. Terwijl de spieren ontspannen, komt ook de geest tot rust, zodat massages niet alleen een lichamelijk, maar ook een psychologisch effect hebben. Als je veel stress hebt of terugkijkt op een stressvolle tijd, is een massage precies wat je nodig hebt. Je bent in ervaren handen, kunt je ogen sluiten en je gewoon laten gaan. Bovendien is een massagebon een leuk cadeau-idee, per slot van rekening is zowat iedereen blij met een beetje time out. Een massages is heerlijk voor elk type en altijd genieten.

Voor wie is een ontspanningsmassage geschikt?

De ontspanningsmassage is een zachte massage van het hele lichaam voor het herstel van lichaam en geest en voor de vermindering van stress. De lichamelijke ontspanning en de ervaring van sereniteit, tevredenheid en welzijn zijn nauw met elkaar verbonden. Een ontspanningsmassage is onder meer bedoeld om bepaalde spieren of spiergroepen te ontspannen en zo spanningen los te maken. Het is een zachte en rustige variant van de klassieke massage en een aanrader voor iedereen die lichaam en spieren op een vriendelijke manier wil laten ontspannen. Als je lichaam ontspannen is, zorgt dat ook voor een mentale ontspanning. Twee vliegen in één klap dus. Kijk voor meer informatie eens op https://massagepraktijksurrender.nl/.